Van domeinen

Allez dan.

Mijn domeinnaamsituatie is opgelost geraakt, of toch bijna.

Wat ik nu nog heb:

  • zog.org (met allerlei erin)
  • blaffeture.net (ook met allerlei erin)
  • tsuk.org (mijn vroegere yahoo-kloon, nu leeg)
  • vuijlsteke.be en vuijlsteke.net (leeg voor het moment)
  • pattyn.be en pattyn.net (ook leeg, voor mijn madam ooit, dàn eens, als ze zelf een weblog of zoiets wilt, een mens weet maar nooit) (of eigenlijk, voor mijn schoonbroer en schoonzus, als dié een website willen of zo)
  • waegenaer.be (wie weet wil mijn moeder ooit een weblog!)

Wat ik niet meer heb: een hele stapel. Spijtig, maar een mens moet ergens grenzen trekken. Het enige domein dat ik had en dat ik echt ga missen, is argl.com. Hebben ze stomweg laten veropen een tijd geleden. Niet dat ik het gebruikte, maar toch.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.