Zucht

Oeioei, zesentwintig of zo uur voor een groot deel van de wereld niet beschikbaar geweest. Welkom terug op het internet, mezelf!

Ik had al een hele lange en uitgebreide entry geschreven die begon met

Dear Dreamhost,

It’ll soon be twenty-five hours I’ll have been watching my site for any sign of life. I don’t understand how a simple bad_httpd_conf error can stay unresolved for so long.

en eindigde met

I fear I shall be taking my business elsewhere as soon as practically possible.

…maar uiteindelijk bleek het een combinatie te zijn van understaffing bij Dreamhost support wegens de feestdagen, een weirde policy waar ze na vijf dagen pas dns-wijzigingen doen op hun servers, een zeker gebrek aan gezond verstand aan beide kanten, en vooral een ernstige dosis you get what you pay for.

Uiteindelijk heb ik het allemaal zelf opgelost, maar ze zijn nog zo verkeerd niet, Dreamhost. Caveat emptor, uiteraard, en een verwittigd man is er twee waard—doe géén speciallekes met DNS en A Records en dergelijke tenzij je honderdtwintig procent zeker weet wat er allemaal gebeurt en je géén hulp van wie dan ook nodig hebt.

De mannen van Dreamhost hebben me trouwens een ernstige rebate gegeven voor de miserie, en ik ga het dan ook maar bij deze laten.

dreamhost

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. En ik maar denken dat ik blij mocht zijn dat ik de deurwaarder niet op mijn kap kreeg omdat niet nadervernoemde hollandse provider mij 2 maand voor schut had gezet en ik die toch moest betalen 🙁

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.