Dreamhost doet dat goed

10u55:

Hi,

My site at […] is down. No idea why!
Other sites on the same machine (e.g. […]) are still up.

Best regards,

Michel Vuijlsteke

11u01:

Hello,

I am very sorry for the downtime with this sub-domain. I tested this
just now and it appears to be working great. The server is not under a
high load and the Apache instance is up and running at this time.

Please test this now and let me know if you continue to have any issues!

Thanks!
Patrick M

Als het goed is, mag het ook wel eens gezegd worden. Ik heb eigenlijk al een hele tijd geen klagen meer van Dreamhost.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Mijn blog staat al goed anderhalf jaar bij DreamHost en ik ben zéér tevreden. Dat er eens iets misgaat, valt niet uit te sluiten, maar het was zelden iets wat ze konden voorzien, vond ik; ik spreek dan enkel over dat anderhalf jaar.

    Maar hét voordeel van DH is de feature set. Ik ken niet veel hosts waar ik shell access heb én mijn eigen PHP binary mag compilen. Ik betaal niet voor mijn hosting, maar als dat moest, zou ik ook bij hen gaan.

  2. @stijn: In het begin waren mijn MySQL-verbindingen wat traag, maar nu heb ik geen klachten over responstijden persoonlijk. Maar ik zit wel onder één of andere premiumaccount; ik zou aan mijn mecenas moeten vragen hoeveel dat scheelt.

  3. Ik zit zelf met een aantal website van mij ook bij dreamhost. Prijs kwaliteit is zeer goed vind ik persoonlijk. Alleen heb ik soms wel wat last van een trage website. Meestal is het wat geluk hebben met welke websites je samen op een webserver staat. Als die andere websites veel dataverkeer hebben dan kan je wel eens last hebben van lange laadtijden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.