Gelukkig

‘t Zal er dit jaar misschien alsnog van komen, om nieuwjaarskaartjes te versturen.

In ieder geval: ik had, wat voor de grap, dit kaartje gemaakt, en toen zei Sandra dat we dat zouden opsturen, en toen heb ik het laten afdrukken in genoeg exemplaren, en heeft Sandra ondertussen ook enveloppes gekocht, maar liggen de kaartjes nu ergens in het huis van mijn ouders rond te liggen, en misschien komt het er toch niet van.

Bij deze dan maar:

20051202-kaartje

Tralala.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Hehe, ik zocht ook eerst naar een boodschap, tot ik doorhad dat die misschien de kerstballen moesten voorstellen…

    Echt superleuk, zoiets zou ik ook wel graag in de bus krijgen! Vooralsnog versturen, zou ik zo zeggen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.