Mevrouw Leemans

En terwijl ik me toch vragen aan het stellen ben, en à propos van de Metro van deze morgen… Geld lenen bij mevrouw Leemans is blijkbaar net als lenen bij een vriendin. Hoe moet ik dat begrijpen? Dat het vervelend is? Iets is dat ik nooit zou willen doen? Dat elke vriendschapsband voor altijd bezoedelt?

Ik geef het grif toe: ik ben een beetje bang van mevrouw Leemans.

Mevrouw Leemans

Om te beginnen, en dat is helemaal niet duidelijk te zien op de foto’s die in de kranten verschijnen: mevrouw Leemans heetf een Gouden Tand.

Mevrouw Leemans' tanden

Niets tegen mensen met valse tanden, maar gouden tanden heb ik altijd verdacht gevonden. En gecombineerd met het model van de telefoon, de kledij en de bril (zit daar eigenlijk wel glas in trouwens?), kan ik niet anders dan zwaar vermoeden dat deze foto minstens twintig jaar oud is.

Lééft mevrouw Leemans eigenlijk nog? Is ze getrouwd? Heeft ze kinderen? Laat ze zich in het echt ook “mevrouw” noemen, of mag het “Margareta” zijn voor de vrienden? Leent ze haar vrienden ook geld in het echt?

Heeft iemand eigenlijk ooit een andere foto van mevrouw Leemans gezien? Of in ze het écht gezien? De afgelopen jaren? En zo ja: hoe ziet ze er nu uit? Leeft ze nog in de Turnhoutsebaan in Deurne? Of is dat haar kantoor?

Leningen met een jaarlijks kredietpercentage tussen 12% en 20,5%, brengt dat geen stukken van mensen op? En kunnen ze van dat geld geen betere website kopen?

Ik denk dat mevrouw Leemans een gevaarlijke dame is, en ik denk ook dat ik ze eigenlijk niet wil leren kennen.

Enge mevrouw Leemans. Nee, dàn Staf van Shoeconfex!

mevrouw leemanskrantlening

Doe mee met de conversatie

34 reacties

 1. Ik geloof dat die campagne heel lang geleden is ontstaan, toen deze mevr. in een lokaal blaadje wilde adverteren. Dus snel een slogan en foto uitgevonden.

  In tegenstelling tot die multinationals (Maredsous, Callebout/Meurisse, . . . ) hebben de kleine spelers door dat een merknaam/slogan te veel geld waard is om zomaar weg te gooien. Het amateuristische effect zal ondertussen wel flink opbrengen.

  Mevr. Leemans loopt ondertussen zonder twijfel, gehuld in meerdere bontjassen tegelijk, ergens in het zuiden van Frankrijk haar eigen Formule 1 team uit te baten?

 2. Ik herinner me dat dat ze ongeveer een jaar geleden nog eens op de radio geweest is. Ik denk dat het Wim Oosterlinck was die haar opbelde met ongeveer dezelfde vragen als die die jij nu stelt.

  Ondanks wat de foto doet vermoeden, is ze best wel snugger, ze viel geen moment uit haar rol van “goedmenende vriendin”, hoe goed Wim Oosterlinck ook zijn best deed om haar onderuit te halen.

  Ik heb evenwel geen lening lopen bij haar…:)

 3. Die reclame bestaat al jaren, ik vermoed toch al zo’n jaar of tien. Denk zelfs dat die in al die jaren niet is gewijzigd.
  Ha, en wat een draak van een site (leemanskredieten.be).

 4. Een maand of twee geleden heeft Peter Vandeveire (stubru) haar ook eens opgebeld. Ze vertelde toen dat ze vandaag nog altijd die knoert van een telefoon gebruikt die ze op die foto tegen haar oor houdt, maar de bril draagt ze gelukkig niet meer 😀

 5. Wel mensen, dit is dus geweldig goeie reclame. Zeg nu zelf, het valt op tussen al die blitze en hippe dingen én mevrouw komt ermee op de radio. Neemt niet weg dat ze idd een angstaanjagende verschijning is. 😉

 6. Mijn vrouw heeft bij ML gewerkt, men spreekt haar aan met Greetje. Het is een kranige dame en ik denk dat er maar weinig zijn die haar achterna komen qua carriere. De slogan is idd beschermd. Lach er maar mee maar dankzei haar reclamestrategie kennen ze haar wel tot in Holland. Ze heeft nog nooit iemand gedwongen om een lening te nemen, de realiteit is eerder andersom. Mensen die weinig inkomen hebben en toch bij haar blijven aandringen voor een lening voor bv. een reis. Mijn vrouw heeft niet zelden beledigingen/bedreigingen ontvangen omdat ze mensen echt geen lening (meer) kon toestaan. Ook zijn er mensen geweest die tussen het bos de bomen niet meer zagen en Greetje heeft ze uit de put getrokken door hun leningen (vaak van andere agenten) te centralizeren.
  Ik hoop dat ik hiermee toch wat positieve kanten van ML heb kunnen laten zien. Mijn vrouw heeft in elk geval geen slecht woord te zeggen als ex-werknemer, dat wil toch ook wel wat betekenen.

 7. hoe mvr lm eruit ziet ,wat ze draagt ,wat ze doet in
  haar vrije tijd ?!is haar probleem ,hoor ik nu van zo
  vele niet wat jaloezie ?mvr lm heeft toch zelf ge
  werkt om hetgeen ze zich kan permiteren !
  en denk niet dat ze ooit aan de deuren is gaan
  bellen of mensen een lening wilde ,mensen zochte
  haar op .het is in elk geval een zeer toffe dame ,en
  idd je bent er ook welkom om een babbeltje te doen ,
  en NEEN niet over geld of om geld ,gewoon vriend-
  schappelijk.voila da vind ik van mrv lm

 8. halloo Mvr Leemans.

  ik heb een vraagje ik zou graag zillen lenen bij jou

  het is ni zo veel.zou je ,ij zillen kontacteren aub.

  tel; 0488428977

  groetjes

 9. Pure maffia, onze vriendin & aanhangsel.
  Geen plaats meer in de regering zeker….., ons vriendin zou er niet misstaan!

 10. Online lening aanvraagformulier

  Geachte Geldig Aanvrager,

  Complimenten van de dag aan u voor. Bedankt voor het reageren op onze mail en het kiezen van Wallace Credit Oplossing voor medeplichtigheid aan en zetten een einde te maken aan uw financiële problemen. Wij bieden alle soorten van de lening pakketten (Persoonlijke Lening, commerciële leningen, enz.) onze lening bedrag varieert van $ 2.000,00 USD tot $ 50.000.000,00 USD en een re-betaling periode van 1 jaar tot 30 jaar duur. Te beginnen de lening aanvraag proces, vindt u een aantal vitale informatie over de lening bieden wij hieronder. Bij het verkrijgen van een lening van ons bedrijf, is er enige informatie die we nodig hebben om over te geven aan je voordat we kunnen overgaan tot de aanvraagprocedure.

  RENTE:
  Bij 3% rente, Merk op dat de lening terug te betalen schema begint 4 maanden na de lening is overgedragen aan de aanvragers.

  Informatie nodig:
  As voor de benodigde informatie, je moet naar een toepassing die uw persoonlijke informatie en bevat ook de lening gegevens in te vullen, zal dit helpen ons u een goed berekend leningsvoorwaarden en overeenkomst contract.

  Hoe kan ik solliciteren?
  Vul dan dit formulier hieronder:

  Lening aanvraagformulier
  Volledige naam *
  E-mail *
  Telefoon nr. *
  Mobiele Nee *
  Home Adres *
  Stad *
  Provincie *
  Land *
  Faxnummer *
  Beroep *
  Maandelijks Inkomen *
  Leeftijd *
  Heeft u een account? *
  Heb je al toegepast? *
  Bedrag van de lening nodig *
  Lening Duur *
  Doel van de lening *

 11. Collega’s,

  Ik wil ook u bedanken voor uw interesse in of leningen of andere middelen te verstrekken via het internet.

  Ik weet niet uw e-mail adres hebben, ben ik bang dat geeft me de exacte cijfers.

  Ik hoop dat u er nu iets aan doen en zal ons grootste respect blijven.

 12. Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is? Geen hoop van elke waar?

  Nou, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag, is een Privillage dat u voldoet met de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die iedereen mij kende. Mijn naam is chase gen ik ben een geldschieter ik toegepast om mensen financieel te helpen, omdat ik denk genoeg failliet en al deze instellingen ik hoor. Ik wil mijn zelf bewijzen iedereen daar. Dat niet allemaal gelijk.

  Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

  Volledige naam: … … ….
  Contact Adres: … … …
  Telefoon: … … ..
  Persoonlijke Telefoonnummer: ……………..
  Country Code: … … …
  Bedrag dat nodig is: … … … ..
  Beroep: …………..
  Maandelijks Inkomen: …………….
  Doel van de lening: … … … … … ….
  Wanneer de restitutie … … … … … … …

  Hoop om uw reactie te zien via dit adres,markeylapos@gmail.com

 13. Hallo,
  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet
  Autoleningen, schuld consolidatie leningen,
  ongedekte kapitaalleningen
  Risk, etc. of u hebt geweigerd een lening van een bank of financiële instelling
  Stel een of meer oplossingen, niet redenen.
  Ik ben een particuliere geldschieter, leningen aan bedrijven en particulieren op een laag niveau
  Rente van 2% en betaalbaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor uw
  Transfer lening vandaag de dag binnen 48 uur. CONTACT:
  juanadelgado797@gmail.com

 14. UW AANDACHT! NEEM DE TIJD OM TE LEZEN!

  Hier is zijn E-mail: kredietfinanciering@hotmail.com

  Ik geloofde niet langer in het uitlenen van geld omdat alle banken mijn aanvraag, inderdaad afgewezen dat ik zat vast door mijn Bank. Maar op een dag een vriend vertelde me een bijzondere geldschieter die hij gaf me de e-mail. Ik probeerde het schot met de geldschieter in hem een mail adressering en het werkte. Ik had de juiste persoon, een bijzondere geldschieter serieus ik was op zoek naar jaren. Ik kreeg mijn lening van 10.000 euro, waardoor ik ook momenteel leven. U kunt hem contacteren als u behoefte heeft aan een lening voor persoonlijke redenen. Al acht (8) van mijn collega’s vandaag ook ontvangen leningen zonder enige moeite. Ik publis zodat dit bericht als een dank u

  Hier is zijn E-mail: kredietfinanciering@hotmail.com

  Niet ernstig afzien van opmerkingen

 15. Zijn nu ruim 10 jaar verder, ’17, en heb sinds vandaag mevr.Leemans ‘ontdekt’.., en zie dat Leemans eigenlijk gewoon Leen man is,daarbij hoort natuurlijk een foto van een man die onder de vrouwelijke poeder zit… Dat jullie Belgen dat niet zien, onbegrijpelijk…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.