Spillie

Kijk wie we dààr hebben: Spillie uit Big Brother 1! Die mens is ongetwijfeld goed bezig, anders zou hij zich geen Hummer kunnen veroorloven!

B-list

Zucht. “Spillie zijn Hummer”. De “supertoppers van de occasies”. Copywriters zijn niet meer wat ze ooit geweest zijn—alhoewel, wie ben ik om te zeggen dat ze zich niet mogen bedienen van het idioom van hun doelpubliek?

Maar goed. Steven Spillebeen wil zijn Hummer kwijt, want het ding vreet teveel benzine. Het ding heeft 106.000 kilometer op de kilometriek, weet Het Nieuwsblad me te vertellen. Voor 56 K€ inclusief BTWX is hij de uwe. En kan u zeggen dat u de Hummer van een echte celebrity heeft.

Geschreven al luisterend naar: Schubert – The Piano Trios – Trio in E flat, Op. 100 D. 929: Allegro

b-list

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. een hummer? waarom niet ineens een echte tank?
    Onverantwoord dat zoiets hier op de weg mag,zowel voor de verkeersveiligheid als uit milieuoverwegingen. Maar ja, we moeten aan onze status als meest vervuilend land van europa werken, newaar?

  2. Heb toch eerst het artikel van het nieuwsblad een moeten bekijken, om te zien over welk soort ‘bak met vier wielen’ het hier ging. O ja nu zie ik het : een tank type. Met zichzelf ervoor in de bekende BV stijl. Prachtig. En k’weet het ik heb waarschijnlijk een gat zo groot in mijn Idool/ X-factor omdat ik niet wist wat een Hummer was.

  3. Een échte is eigenlijk een Humvee (HMMWV, check wikipedia). Hummer is de merknaam van de gecommercialiseerde Humvee. Rijdt Arnold Braunschwe^WSchwarzenegger met een Hummer of een Humvee?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.