Om een beetje in de sfeer van de actualiteit te blijven: lachen met profeten!

Ik heb even geen tijd om pointes te bedenken, maar voor wie wil: alvast een kleine menagerie Mohammeds, klaar voor onderschriften en hergebruik:

Mohammed Mohammed Mohammed Mohammed Mohammed Mohammed Mohammed Mohammed

En voor de meer serieus ingestelde mensen: ik verwijs u graag naar het interessante artikel van Vassilis Saroglou, Religion and sense of humor: An a priori incompatibility? Theoretical considerations from a psychological perspective [PDF].

Geschreven al luisterend naar: Sergio Mendes & Brasil ’66 – Mas Que Nada – The Look Of Love

cartoonmohammed



Reacties

6 reacties op “Manga Mohammed”

  1. Ik moet misschien evenwel 1 uitzondering maken: hier zou een burka niet geheel ongepast zijn – dit soort beelden is soms echt te hard! Bonus-link: schitterend wetenschappelijk artikel over religie en humor,via Michel Vuijlsteke.

  2. Ik durf niet !

  3. Op mijn site vind je een link van een andere site van me ;PRET MET MOHAMMED…Veel plezier!

  4. HAAAHAHAHAHAHAHA πŸ™‚ these drawings are toooo funny man πŸ™‚ I have never seen such funny drawings in my life before πŸ™‚

    You idiot drawer of these kindergarden assignments πŸ™‚ Please please please don’t try to be funny , especcially if you are a european:)
    You people make me lose even my all sense of humour with these miserable JOKE trials πŸ™‚

  5. Nog zo’n verlichte idioot hierboven zekerst? Werkelijk het niveau van die gasten… zakt echt wel door de vloer.

  6. […] Bravo voor de Denen en alle kranten en media die de cartoons publiceerden. Met niet geringe trots hoorde ik NPR vanmorgen zelfs de Belgische kranten vermelden! Awoert voor de Amerikaanse kranten (zoals de NY Times) en traditionele media (zoals NBC) voor de zelf-censuur en niet-publicatie, alsook die Westerse regeringen (inclusief die van Bush) die met halfslachtige en lafhartige excuzes op de proppen komen voor iets waarvoor allesbehalve excuzes aangewezen zijn. Ik had nooit durven denken dat ik de dag nog zou meemaken dat ik het volmondig eens zou zijn met Michelle Malkin, maar nu is het zover. Ik wens onze broeders muzelmannen van de fanatieke soort een urenlange visie van Goatse toe (brave, wikipedia-link), zodat ze zich eens met recht geshockeerd kunnen voelen. En dat ze zich verder tot hun eigen emiraten beperken wat betreft het terug-naar-de-middeleeuwen willen schoppen. Ik moet misschien evenwel 1 uitzondering maken: hier zou een burka niet geheel ongepast zijn – dit soort beelden is soms echt te hard! Bonus-link: schitterend wetenschappelijk artikel over religie en humor, via Michel Vuijlsteke. […]