Rapport!

Euh, ja, mag ik even zeggen dat Zelie vrijdag met haar beste rapport van het jaar is thuisgekomen?

Zelie's rapport!

Het maandpunt was “respect”, en daar had ze dus een Erenoot voor. Alsmede voor Gedrag, Vlijt en Taken. Stipheid en Zorg had ze “zeer goed” voor.

De schaal gaat tot 3 of 4 dacht ik: E > 1 > 2 > 3 > 4.

Ik ben zo fier als een gieter.

zelieschool

17 reacties op “Rapport!”

  1. De meester heeft ons dat uitgelegd: hij begint bij iedereen met praktisch overal 2, en dan probeert hij ervoor te zorgen dat het in positieve zin evolueert. Zelfs als ze van in het begin een Erenoot waard zijn, dan nog krijgen ze er geen.

    …maar tegen nu zijn de punten wel degelijk realistisch. En Zelie is dacht ik de eerste van de klas. 🙂

  2. Als ze niet oplet in ‘t algemeen ( maar wel let op het systeem van puntentoekenning), dan riskeert ze het nog ver te brengen.

  3. @Michel: wel, dat een kind nogal wat druk krijgt opgelegd. Binnen een paar jaar is het voor ons ook zo ver. Had het zelf al wat uit mijn geheugen gebannen… Ik herinner mij vooral die heerlijke stempels in de taakschriftjes à la “Uitmuntend” en “Doe zo voort”

Reacties zijn gesloten.