Amazon

Hu, dat verbaast me.

Ik ben al klant bij Amazon van ergens vorige eeuw, zowel amazon.com als amazon.co.uk als amazon.de als amazon.fr, en op de vele (helaas voor mijn bankrekening, véle!) bestellingen is het nog maar een paar keer mis gelopen.

Eén keer kreeg ik een verkeerde bestelling. Mailtje naar Amazon: ik mocht houden wat ik ontvangen had en ze stuurden me meteen mijn bestelling per spoedkoerier op, zonder verzendingskosten. Helaas was de verkeerde bestelling een heel pakket boeken over beleggingen en beleggingstheorie, maar toch.

Een keer of twee heb ik een bestelling gekregen waar een boek of een DVD-doos beschadigd toegekomen was. Fotootje getrokken van de verpakking en het beschadigde boek: meteen, zonder discussie, een nieuw exemplaar opgestuurd.

En dat was het zowat.

Amazon staat tot nader order helemaal bovenaan mijn top tien goeie klantenservice.

Één reactie op “Amazon”

Reacties zijn gesloten.