Eh?

Ten huize alhier klonk een canon van uitroepen van teleurgestelde verbazing bij het bekijken van de bande annonce van Never Mind the Buzzcocks.

Sandra’s Eh? deed mij opkijken naar het scherm, en zo’n seconde of twee later kwam er ook uit mijn trekzetel een welgemeende Eh?

Mark Lamarr vervangen door Jonathan Ross? Mark Lamarr was het beu of zo? Maar allééée!

‘t Is nu wel waar dat Lamarr het het laatste seizoen asmaar bitsiger en bitsiger begon te doen, maar toch.

Ross is hoegenaamd geen slechte presentator, maar hij mist toch, zou ik zo denken, de muzikale gravitas om Buzzcocks te doen. Akkoord, hij presenteert ook muziek op de radio, maar toch niet dezelfde street cred, zou ik zo denken. Maar goed, dat is niet noodzakelijk zo nodig.

Ernstiger: ik kan me de dynamiek niet inbeelden tussen Bill Bailey en Jonathan Ross. Daar zal het van afhangen, denk ik.

We zien morgen. Om 22u. Afspraak dan.

update (Wikipedia to the rescue): ’t is maar voorlopig, en ze gaan een Have I Got News for You doen met gastpresentatoren:

At the end of 2005, it was announced that Mark Lamarr is to take a break from Never Mind The Buzzcocks after 150 episodes to concentrate on other projects. The first series in 2006 is to be hosted by guest presenters. Lamarr is set to return later in the year.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.