Katrien Schotte naakt!

Toen ik noch van haar noch van pluimen wist wie Katrien Schotte was, heeft deze cover van P-Magazine me een paar dagen lang gebiologeerd. In heb hem uiteindelijk ingescand, Photoshopgewijs alle tekst ervan gesmurft, en dan op mijn weblog gezet. We schrijven maart 2003.

Een tijdje later blijkt dat het beeldje op allerlei naakte BV-sites terechtgekomen was. Ondertussen was het, samen met een achttal jaar websites, al een tijd verdwenen van mijn server—miserie met een mislegde server bij mijn vorige werkgever, weetuwel. Het is dan mei 2004.

Ongeveer een jaar later, in juni 2005, stond de zoekterm nog altijd in de top-vijftien voor de maand.

Katrien Schotte

Ik was nu net op een oude computer aan het zoeken naar het geboortekaartje van Jan (het nieuwe geboortekaartje zal een variatie op de drie vorige zijn), en daar kwam ik in c:\temp\ Katrien weer tegen. Naakt.

Lage resolutie, al herinner ik me dat de scan zelf indertijd redelijk degelijk van resolutie was. Niemand heeft die nog ergens staan zeker? Nee zeker?

Enfin, eigenlijk: niet echt meer geïnteresseerd.

Doe mee met de conversatie

14 reacties

  1. Pingback: Telenet portaal
  2. Pingback: Zita » Zoeken

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.