Plus ça change, plus ça reste la même chose

Ik moest WordPress updaten. Om de één of de andere duistere reden kan dat bijna overal automatisch, maar op blog.zog.org, dat bij MediaTemple staat, niet.

[Which reminds me, ik moet ooit eens rationaliseren en opkuisen in het servergebruik. Ik sta ondertussen al jaren en jaren bij vier verschillende providers — MediaTemple, Openminds Combell, Exabytes en Dreamhost — en dat kost mij ongetwijfeld meer dan als ik bij één degelijke zou staan. Alle tips welkom, trouwens.]

Maar alla. Omdat ik WordPress moest update, kwam ik voorbij het dashboard, waar ik normaal gezien nooit moet zijn. En wat begroet mij daar? Een lijst van de meest populaire posts van vandaag (buiten de homepagina).

Populaire berichten

Serieus. Maar echt: serieus. Een doordeweekse zondag in maart 2018. Nog altijd Katrien Schotte naakt, en nog altijd naam in japanse tekens voor tattoo.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.