Naam in japanse tekens (voor tattoo)

Zegt Astrid:

Hallo,
Ik heb een hele dringende vraag en hoop echt dat iemand me kan helpen! Ik wil graag weten wat ASTRID in het chinees of japans is.. wil het namenlijk op me laten tattoo-eren. Please mail me de tekens! thnx

Als het dringend is, en het is voor een juffrouw, dan moeten ze het mij geen twee keer zeggen. En ik doe dat ook gratis, als het voor een dame is.

Hierzie, uw naam in japanse tekens. Voor een tattoeage. Chinese tekens zou moeilijker geweest zijn, maar japans is geen enkel probleem. En het moet gezegd worden, zo uw eigen naam in het japans op uw lijf staan hebben in tattoo, dat heeft wel iets.

Hierzie, in het katakana:

Astrid in het japans

…en in het hiragana:

Astrid

‘t Is met heel veel plezier gedaan Astrid. Stuur zeker een foto op, met een vóór en nà, naar japanse-tattoos@zog.org.

[in het geval dat het voor een vént zou zijn: laat maar zitten die foto] [tenzij het een echt knappe kerel zou zijn, en een interessant deel van de anatomie, dan vind ik daar ongetwijfeld wel een publiek voor]

chinees japans naam tattoo

366 reacties op “Naam in japanse tekens (voor tattoo)”

 1. voor Astrid in het ‘traditioneel Chinees:
  繁體中文版:
  en in het vereenvoudigd Chinees:
  简体中文版:

  Lijkt me niet zo leuk om als tattoo te dienen

 2. Pingback: dominiek.be
 3. KVind da sgoon van u da gij die mensen wilt helpen :d dus da zal wel geen probleem zijn om mij ook is te helpen zeker? :p alé helpen,.. kzou gewoon graag de woorden love en hate en hope en zo van die mooie woorden int japans kunne tekene , alé dat zijn zo van die mooie symbolen… en eventueel ook men naam :d MARGO

  Alé groetjes en tis een vree goeie site

 4. Hi,

  Kan iemand mij vertellen wat Leeuw in het japans en of chinees in tatoo caracters is,
  wil het graag deze week laten zetten
  thx

 5. hey mensen ik heb een dringede vraag mij hond is een tijd geleden overleden en het wil het verdriet verminderen door de naam in chineeze leters te vertalen en op mij te laten tatoeeren ik hoop dat jully me kan helpen ik zou erg dank baar zijn veel dan
  Glenn
  ps: de naam is Rosa

 6. Hey.. Ik zoek mijn Naam in het chinees
  alleen kan ik het nergens vinden wie kan mij helpen, alvast bedankt

  Groetjes “Tjeerd”

 7. VOLLEYBAL ISS COOL!!!!!!!!!!!

  Ivan Contreras 1.96m 31jaar
  Krisotf Hoho 1.96m 25jaar
  Frank Depesetele1.91m 28jaar
  Benjamin Hardy 1.98m 31jaar
  Sergiu Stancu 2.04m 23jaar
  Bomba-Marquez 2.05m 24j.
  enzo Knack Randstad 2005-06

 8. ik zou heel graag mijn kinderen hun namen in chinees laten tattoeren kun ik dat krijgen bij jullie aub kimberly mylee kelsey en dainotti als da kan thx op voorhand

 9. Oh my, ik hoop dat dat geïnspireerd is op de aflevering van “Buiten de Zone” waarin Bart de Pauw als quizmaster een “stereotiep huissloofken” naar heur hobby’s en kinders vraagt…

 10. mijn zoon wil zijn naam op zijn samurai-zwaard
  in japanse tekens samen met zijn horoscoop
  verven
  naam STEIN geboren 11 – 03 – 1998

  dank u bij voorbaat voor elk antwoord

 11. Hallo, ik wil graag mijn naam weten in het japans en die van me vriend. Voor een tatoeage.

  Puck
  Djarno

  alvast bedankt.

 12. ik zou graag de naam van mijn vriend en mijn naam in het chinees hebben, voor een tattoo, zou dat mogelijk zijn 🙂

  Lenny
  Stein

  dat zijn de namen…
  laat alstublieft iets weten, want ik vind nergens een site waar je dat kan vertalen

 13. Hallo, meneer,

  Ik wil graag de naam Madelon in het Chinees of Japans weten, als dat zou kunnen en eventueel de naam Chad. En als het geen probleem is de M en de C alleen in het Japans want een van die vier dingen wil ik laten tatooeren! Please stuurt u mij deze namen! Dank u wel voor u moeite
  Groetjes Madelon

 14. Beste Michel,

  Ik vind dat u fantastisch werk doet met die vertalingen.
  Het is niet makkelijk om iemand te vinden die het kan.
  Zou u me alsjeblieft de naam Sabine in het Chinees of Japans kunnen vertalen.
  Alvast bedankt en tot binnenkort.
  Groetjes,
  Ilse

 15. Zou U de namen van mijn zoons in katakana
  kunnen maile ( voor een Tattoo)

  Niek
  Stan

  vriendelijk bedankt.

 16. halloo!! ik zou graag de namen van mn gezin willen hebben als tatto in japanse tekens..
  de namen zijn
  MONIEK
  MARC
  AAD
  ik hoop dat u ze kunt vertalen!!

 17. Hallo ik zou graag de naam Kelly willen weten in katakanatekens en hiraganatekens.Kan iemand me helpen?En eventueel Stijn ook.Thanks

 18. Goede avond

  Ik zoek eigenlijk een woord in chinese tekens zou u mij dit kunnen doorsturen??

  Het woord is : jump

  Thanks groetjes ingrid

 19. graag zou ik de naam van mijn zoon laten tatoeeren (japans ofzo).
  zijn naam is dani
  zou u deze naam voor mij kunnen vertalen??

  alvast bedankt

 20. ik zou graag een brief aan mijn vriendin sturen maar ze kan alleen chinees dus als je dit eens wil vertalen voor mij:ey hil tone
  oe ist .
  je bent mijn allerbeste vriendin van de hele wereld
  vele groetjes van jessica xxxxxx

 21. Geachte heer Vuijlsteke,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die een Nederlandse naam kan vertalen naar het Chinees, en via Google kwam ik hier terecht.
  19 april is mijn zoontje Raf geboren en graag zou ik zijn naam in chinese tekens willen laten tatoëren. Zou U voor mij de naam Raf willen vertalen in chinese tekens? Alvast heel vriendelijk bedankt!

 22. ey mensen dit is dringent ik wil de naam lindsey in het japans want ze verjaart volgende week en ik wil die een brachelet met haar naam in het japans op die brachelet zette

 23. ik vind chinees een hele leuke taal en wilde weten hoe mijn naam in het chinees wordt geschreven… Kan ik het weten? Dank je wel.

 24. Ik ben al twee weken alles op internet op zijn kop aan t zetten om mijn naam (KEVIN) in chinese en japanse tekens te vinden om te kijken welke van beide het best uit zou zien maar of ik ben een internetleek of het is gewoon niet te vinden hopelijk dat iemand mij via deze manier aan de tekens kan helpen B.V.D

 25. Ik zou graag de naam sanne of paula onder op mijn rug laten tatoeëren. Kan je mij de tekens doorsturen?

  Groetjes Sanne

 26. ik zou graag de naam van mijn zoontje in het chinees of japans willen tatoeren want hij is heel erg ziek zijn naam is LUKE

 27. graag wil ik van 3 woorden weten hoe men deze schrijft in japans of chinees.
  ik ben er al geruime tijd naar op zoek.
  deze 3woorden zijn 1. Respekt.
  2. Gelijkheid.
  3. Gerechtigheid.
  Ik dank U voor de genomen moeite.

  Freddie.

 28. Hallo,
  Ik heb een hele dringende vraag en hoop echt dat iemand me kan helpen! Ik wil graag weten wat de naam (louisa /sophiein het japans is.. wil het namenlijk op me laten tattoo-eren. Please mail me de tekens! thnx
  zijn de naam van mij kinder

 29. Hallo,Wie kan mij helpen??Ik zoek een chinees teken wat staat voor ongeboren kindje.Of dood geboren kindje.Er was een mevr.die kwam met child off godd maar dat bedoel ik niet.Alvast bedankt voor diegene die het voor mij gevonden heeft.O,en dit wil ik nog kwijt een leuke site is dit met veel info.groetjes.

 30. hoi,

  ik ben al een tijdje op zoek naar de naam yesse in het chinees of japans, maar kan alleen jesse met een J vinden. Ik zou het heel graag in chinese tekens hebben voor een tattoo.
  Alvast bedankt
  groetjes judith

 31. hoi!

  ook ik kwam via google op deze pagina terecht, en ik zou ook heel graag mijn naam is het chinees, japans, en hiragana weten voor een tattoo.
  mijn naam is remco
  en als alternatief wil ik misschien mijn initialen, dat is R.A.J.

  alvast ontzettend bedankt.

 32. hallo mijn man wil graag de eerste letters van de kids laten tatoeren, de w,r,e, kan u ons vertellen hoe die letters eruit zien in japans of in keltisch??? b.v.d.

 33. Een mens vraagt zich toch af waarom zovelen zich geroepen voelen zich te laten merken met een hoop tekens, die ze zelf niet kunnen vertalen…
  Hebt u geen chinese kennissen? Kies dan zelf de tekens die u zelf mooi vindt en dan kan u zelf de betekenis kiezen! De ene keer kan het dan de naam van uw lief zijn (naar keuze: davy, kenny, johny, kimberley,…), de andere keer is het misschien respect, liefde of een andere mooie waarde! Zo kan uw tatoo uw leven lang mee en bovendien aangepast worden aan elke gemoedstoestand!

  Geen dank!

 34. Hallo,
  Ik heb een hele dringende vraag en hoop echt dat iemand me kan helpen! Ik wil graag weten wat de naam (louisa /sophiein het japans is.. wil het namenlijk op me laten tattoo-eren. Please mail me de tekens! thnx
  zijn de naam van mij kinder

 35. hai ik heb een vraagje zou je mij misschien een mailtje kunnen sturen met mijn naam in het chinees ik zou het graag als tattoo willen op me onderrug…mijn naam is SUZANNE alvast vriendelijk bedankt groetjes suzanne

 36. Hallo,hierbij de vraag ofdat mij iemand kan helpen om mijn naam te vertalen in het Japans en ook het liefst in het Keltisch.Het betreft deze naam: EER . Alvast bedankt voor de moeite

 37. kan iemand mij helpen?
  voor de verjaardag van mijn vriend wil ik hem de tattoo geven die hij altijd al wilde hebben. hij heeft het altijd over de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. weet iemand deze elementen in chinese tekens? je zou mij een groot plezier doen, en hem natuurlijk ook
  groetjes arlette

 38. Ik zou graag de naam van mijn dochter in Chinese tekens willen laten tatoeren, wie kan mij vertellen wat de tekens zijn??

  Gr. Chantal

 39. Ik zou ‘net als zovele hier boven’ook graag de naam van mij dochter in het katakana vertaald willen hebben voor een tatoo… Haar naam is Lianne.

 40. hallo

  ik zou ook graag mijn naam (Fred) weten maar dan in het chinees als dat mogelijk is..
  met vriendelijke groet en bij voorbaat dank

  Fred.

 41. hallo ik wil ontzettend graag weten wat de naam wim is in chinese tekens voor een tattoo of de letter w kunt u mij die aub laten zien? alvast bedankt voor de moeite en uw tijd. groetjes jolanda.

 42. Hoi, ik ben van plan om mijn zoontje zijn naam te laten zetten op mijn arm. Eindelijk heb ik deze pagina gevonden waar ze me hopelijk kunnen helpen.
  De naam die ik in het Japans wil is KARSTEN. En wat is het katakana en het hiragana?
  Alvast bedankt en hopelijk krijg ik hierop een rectie. Mail is: mcjoe_10@hotmail.com

 43. Goeiemiddag,

  Ik wou vragen of je deze twee namen kunt vertalen in het Chinees of Japans.

  SHYANNE en HENNERY,

  KUN JE DIT ZO SNEL MOGELIJK NAAR MIJ MAILEN.

  ik wil mezelf laten tatoeëren,

  Thx,

  Shyanne

 44. hallo, ik wil ook een tattoo laten zetten en dan wel met een vertaling van het woord gelijk(heid)…en nou zie ik dat jij duidelijk heel veel van talen weet…ik zag boven aan de site een vertaling in het hiragana, wat ik er echt mooi uit vind zien. zou jij het woord voor me kunnen vertalen? misschien dat je nog een andere taal weet waar het mooi in staat? ik hoop dat je me kan helpen 🙂

  liefs yvonne

 45. Hooi,
  ik ben jeffrey roepnaam jerry
  maar k had een vraagje
  ik wil in chinese letters de naam:Ivana tatoeren ma k weet niet hoe je dat schrijft zow
  als u het wilt u het dawn na mij toemailen je weet me msn

 46. Hallo,

  mijn kleine broertje is een paar jaar terug overleden en graag wil ik zijn naam weten in chinese tekens. 1) Mathias, mn prins, mn engel..

  Dank je wel!!

  .x.

 47. hallo k zou heel dringend moeten weten wat linox in het chinees of japans is voor mij is dit zeer belangrijk is dank u op voorant

 48. Ik zou graag een vertaling hebben van de namen Neel en Wim die namen willen we laten gebruiken in een tattoo.
  De vertaling mag in het chinees of japans.
  b.v.d Neel.

 49. hallo
  ik zit met een klein probleem.Kan er mij iemand helpen met een naam in japanse tekens voor een tattoo? Ik vetrek naar het buitenland en had graag de naam van mijn dochter laten op mijn arm zetten. De naam is LAYNA
  Vriendelijk dank bij voorbaat aan iedereen.

 50. Kunt u mij alstublieft helpen ik zoek de letter M voor een tatoo maar bergrijp helemaal niets van die taal met vriendelijke groet ramona de vries

 51. Hallo,
  In iets minder dan twee weken wordt mijn zoontje geboren, graag zou ik zijn naam op mijn arm laten tattooëren. heb wel nog geen beslissing genomen in welke taal, zou het mogelijk zijn om mij enkele door te sturen?
  Zijn naam is Lennert; zou zijn naam graag eens in het keltisch, gotisch,japans,chinees en arabisch zien. Kan ik daar mogelijk een keuze uit maken. Alvast bedankt. Greetzz

 52. is het mogelijk om slaaf in de chinese tekens te krijgen?zou dit heel graag laten tatoeweren.
  Alvast bedankt ervoor.
  Grts Caro

 53. Hoi hoi, ik zie dat je met plezier dingen vertaald in het Japans. Ik ben ook met een tattoo bezig, wil eigenlijk tekens voor papa, mama en zus, maar mag niet te veel op chinees lijken. Dus heb je in het hiragana, katakana of romanji/kanji tekens voor papa, mama en zus??? Anders graag in al die talen de letters P, M, Z, J en G (als je tijd en zin hebt hoot, maar je zou me er erg mee helpen!)

  Groetjes Wendy

 54. ik had graag geweten hoe men “overwinnaar” in het chinees schreef.. is nm de betekenis van mijn naam in latijns maar zou dat graag laten omzetten naar chinees. txs hopelijk zit ik juist daarvoor.alsook “vincent” is dat mogelijk?

 55. Hallo, ik zou graag weten hoe je mijn naam en die van mijn vriendin in het japans schrijft.
  – nathalie
  – lore

 56. ik zou graag de naam van mij in chinees of japans willen weten voor een tattoo

  mijn naam is bart eickmans
  of alleen bart

 57. hey , ik zou graag mijn dochterke haar naam willen zetten op mijn arm in het japans of in het chinees en haar naam is steffi
  groetjes dirk

 58. Mijn naam MYRNA betekent lief en teder.
  Nu wil ik hier een tatoeage van laten maken, maar nergens op internet kan ik een plaatje van een chinese teken,lief en teder vinden.
  Zou je me hiermee kunnen helpen en de chinese tekens naar me toe willen mailen.Thanx

 59. hallo ik wil graag een tattowillen zetten kun u me zeggen hoe he in het japans love is die wil ik graag hebben groetjes esther

 60. ik zou graag de naam Ilona in het chinees of japans geschreven hebben het is voor een verassing voor schoonzus die aan het scheiden is en nu zou ik haar naam in het groot op de muur in haar slaapkamer willen schilderen ik dank u voor de moeite

 61. Hallo,
  ik wil een tatoo laten zetten met dezen namen:
  Ron (en dan een liefdes chinees teken ofzo) en dan Mecy

  En dan mijn eigen naarm gewoon los:
  Rochelle

  Ik wil graag een tatoo dus ik hoop dat ik snel bericht krijg!
  groetjes!(PS alles in chinese tekens aub!)

 62. Ik wil de graag de beginleters of de namen van mijn kinderen laten tatoeëren.
  Kunt u aangeven of de D en de G losse letters zijn in het chinees of japans? En hoe zij eruit zien en de namen Gioya en Diémo voor mij willen vertalen? Ik ben heel benieuwd en alvast bedankt, Nathalie

 63. weet iemand de naam Hanneke te vertalen in het chinees.
  graag naar mijn e-mail sturen

  alvast bedankt groetjes cora

 64. Hey..
  Ik heb even een vraagje :
  Ik wil graag een tattoo in Chinese letters/tekens..
  Namelijk de tekst : Eindelijk vrij
  Maar hoe gaat dat er uit zien ?
  Alvast bedankt..

 65. Hallo beste meneer,

  Hier is weer even een zeur voor een vertaling alleen ik hoop van harte dat u mij wilt helpen.
  Het gaat mij om de geboortedatum 10-02-1984. Dit zou voor mij veel waarde hebben om de vertaling in het Japans te weten te komen (ook voor een tattoeage).

  Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

  Groetjes,

  Ernst Jan

 66. Jonge wat is dit nou toch weer voor een klote gezeik…¿?¿ Jezus `hee dit is echt heel erg vaag

  Maarja de balluh
  xxjes Eline (12)

 67. Hey, ik ben net 23 geworden en zou graag m’n eerste tattoo laten zetten, zou het mogelijk zijn mijn naam (Kevin) in het japanees te laten omzetten asjeblieft? Dankjewel, groetjes kev

 68. Hello,

  Ben 22 jaar woon alleen en heb nen dobermann van 3 jaar. Ne reu en de man van men leven. We zijn onafschijdelijk en zou zijn naam dus heel graag op men rug laten tatoeëren. Kan iemand me helpen om zijn naam ; TARKA in het japans door te mailen? gts

 69. Hallo, ik moet voor een creatieve sessie op school, de namen van mijn 20 klasgenoten in het japans hebben. Kan er hier iemand mij mee helpen?

 70. hallo

  ik zou graag willen weten wat mijn naam ingeborg is in het chinees en/of japans ik wil t graag op me enkel laten zetten.
  bedankt en ik hoor t misschien wel op me mail

 71. kan iemand mij een adres geven waar ze uw naam in Keltische tekens schrijven? het is voor op de uitnodiging van mijne trouw! Alvast bedankt!

  groetjes iris

 72. hoi ik ben inge en ik wil heel graag weten wat mijn naam in het japans is.
  (ps. het is dringend en ik moet het voor woensdag weten want dan heb ik mijn werkstuk..)

 73. Hallo,
  Ik ben dringend op zoek naar de naam van mijn overleden zoontje “TYGO” in het Katakana, Japans, voor een tattoo. (Is er dan ook nog een verschil tussen de naam horizontaal of verticaal?)
  Alvast onzettend bedankt.

  Groetjes Carina Donze

 74. Hallo,
  Ik vind dat u fantastisch werk doet met die vertalingen.
  Het is niet makkelijk om iemand te vinden die het kan.
  Zou u me alsjeblieft de naam Reza in het Chinees of Japans kunnen vertalen.
  Alvast bedankt.

  Groetjes, Hein Cobben

 75. Ik snap niet dat ik geen reactie krijg op mijn vraag 167 van donderdag 1 maart 2007 om 09u55. Doe ik wat verkeert.

 76. liefste,
  ik zou graag de naam van men zoon op men rug laten tatoeëren. dit zou ik het liefst wensen in het chinees of een aziatische taal. zou iemand TAIN kunnen vertalen voor mij.
  alvast hartelijk bedankt

 77. hoi allemaal, ik zou graag willen weten wat MARLOES in het japans is.
  vriendelijk bedankt alvast!

  groetjes,

  martin.

 78. hallo iedereen,ik zou graag weten hoe mijn naam en die van vriend in het japans is?Angela en Laurent.alvast bedankt groetjes

 79. Hallo,

  Ik ben Yirka en wil graag 4 namen in het Japans weten voor een schoolwerk dat ik zeer snel moet afgeven. De namen zijn Yirka natuurlijk, Maarten , Leander , Didier. Kan iemand dit voor mij doen ik heb et echt heel dringend nodig.

  please kisies xxx yirka

 80. Hallo,

  Ik zou graag willen weten hoe de naam Harley er in Chinese tekens uitziet.
  Mijn trouwe viervoeter is helaas overleden en ik zou graag zijn naam als aandenken laten tattoo-eren.
  Ik zou er echt mee geholpen zijn, want ik kan het nergens anders vinden.

  Alvast bedankt,
  Lioba

 81. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een windroos maar met Japanse tekens. (Noord, oost, zuid en west). Zou iemand mij kunnen helpen?

  Merci

  Alessio

 82. Hallo,

  Ik zou heel graag willen weten hoe de naam van mijn zoontje eruit ziet in het katakana? Ben namelijk van plan om zijn naam op mijn arm te laten zetten. Ken je toevallig iemand die Tibetaans kent?

  Greets,

  Maurice

 83. hallo,
  ik zou graag voor een tattoo mijn naam en mijn vriend z’n naam willen weten.

  Nynke
  Rodney

  Vriendelijke groeten nynke

 84. hoi mensen asl jullie NU om 9:30 aanwezig zijn.
  ik wil weten hoe je Emmeline , cindy, tevfik, en jamie is het japans schrijft.

  vriendelijke groeten emmeline, Cindy, jamie, en tevfik

 85. Heb in 2006 al gevraagt om een vertaling in het chinees of japans van de namen wim neel i.v.m tattoo heb tot nu toe nog niks gehoord.
  vr gr wim en neel.

 86. Hallo, een vraagje, net als zoveel anderen al voor mij…

  hoe schrijf je: Hoop Geloof Liefde in het chinees

  Het is voor een tattoeage, de tattoeage komt op de ruggegraat en de tekens komen dus van boven naar beneden.
  graag, als dit mogelijk is, de tekens dus ook van boven naar beneden afgebeeld, dit om fouten te voorkomen

 87. Dus Michel als ik het goed begrijp kan ik eerdaags een mailtje van jullie ontvangen met de vertaling Wim en Neel.
  B.V.D G.W.Lensink.

 88. Hoi,
  Wat leuk deze site!Ik heb het laats met een vriend erover gehad om tatoo te laten zetten van onze dochters alleen dan in kletische tekens of chinees/japanse letters.
  Zou u mij een mail willen sturen met daarin de namen vertaald naar japans,chinees/keltisch.
  Zou ik echt heel erg blij mee zijn..
  Hier zijn de namen.
  alvast bedankt,zodra de tatoos gezet zijn mailen we wel een mooie foto!

  Neomi
  Carmen
  Tess

  Vriendelijke gr brenda

 89. hi
  heb een vraagje
  wij zitten namelijk voor de voorlaatste dag opreis en me vader wil een tattoo laten zetten met zijn naam zijn naam is jef
  kunnen jullie plzzzzzz zo snel mogelijk het laten weten thnxxxx

 90. ik zou graag mijn naan Nancy in het chinees of het japans ontvangen. ik zou jullie zeer dankbaar zijn . groetjes nancy

 91. hallo,
  ik zou graag weten hoe mijn naam in het japans wordt geschreven.
  zou hem dan graag laten tatoëren op mijn arm of mijn onderbeen.
  kan je mij aub helpen?
  xxx shanti

 92. hallo ik wil een tattoo van een naam in het chinees of japans maar ik kan het nergens vinden wat ik wil het in tekens als iemand dat weet wil je dan even e-mailen naar laurazuidam@msn.com

  alvarst bedankt

  laura

 93. hee hallo…

  zou u mij mijn naam kunnen vertalen in japans of chinees. (tekens)

  pascal wilbers 1978(geboorte jaar)

  bvd er is niemand te vinden op heel internet..

  grtn pascal

 94. ik wil graag mijn eigen naam laten zetten in het chinees,( shirley) of MOM AND DAD. kan iemand mij hieraan helpen?

 95. Kan iemand mij vertellen hoe je mijn naam in het chinees vertaald? Wil het als tattoo, moet wel van boven naar beneden.

  Bedankt

 96. Graag zou ik mijn naam in het chineens ofzo hebben

  als iemand mooie sierletters ofzo heeft is ook goed

  het is voor een tattoo achteraan in mijn nek !!

  groetjes en dank bij voorbaat !

  kusjes Anissa

 97. mijn naam is dominique en ik wou graag weten wat me naam in het chinees is wantik wil daarvan een tatto zetten.

  bedankt

 98. Sandra nog geen tattoo aangesmeerd? Met Japanse tekens ofzo? Ik dacht bijvoorbeeld aan de naam van de kat, de hond van de buren en de goudvis van schuintegenover?

 99. hey

  zou u aub ook de naam nicolas en het gezegde “no pain no gain” kunnen vertalen voor mijn tatoeage aub? surr maar naar mijn mail adres aub

  merci

 100. Je hebt al die pipo’s toch het kanji-equivalent van ‘Vuylsteke was hier’ aangepraat, hoop ik. Bende cd&v’ers… melken tot de geit een bok wordt…

 101. Mijn zoontje noemt “Rhowen”.
  Graag had ik zijn naam op mijn rug laten tatoeëren in chineese tekens, Japanse of Kelische tekens. Kunnen jullie mij daarbij helpen ?
  Alvast bedankt

 102. Ik zou graag het chinees teken van mama willen hebben omdat mn moeder pas overleden is en zou graag een tattoo van mama willen zetten.. Kan je me alstublieft helpen? Dank je wel..

 103. Eleba..
  Ik zou graag de letter G in m’n lies tattooeren, maar weet niet in welke taal het mooist zou zijn. Kan jij me hierbij helpen, en ook het teken tonen aub? Tx.. Dikke kus op voorhand..
  Lien..

 104. hoi,
  ik wil graag de vertaling van rachell in chinese tekens hebbe kan iemand me daar mee helpen want ik wil die in mijn nek laten zetten.

  vriendelijke groet siets

 105. hoi.
  ik zou graag de chinese vertaling van hoop, geluk en liefde willen weten.
  alvast bedankt
  groetjes

 106. Hallo, had graag de naam van mijn zoontje vertaald gehad in het chinees.Wie kan mij helpen?
  De naam is : matthias

  ps.ik weet niet of er een verschil bestaat in kleine-of hoofdletters.

  alvast bedankt
  johnny.michel@pandora.be

 107. hey, ik zou graag de naam in het chinees willen van men liefste schat..naam is : Aurélie…
  kun je me die foto doorsture van de tattoo? x

 108. kan iemand mij vertellen hoe mijn naam (nick) in het japans is? is ook voor tatoeage en vanwaar je het haalt.
  bedankt bij voorbaad

 109. Hello 😉

  Ik had graag het woord ‘uitroeiing’ of ‘holocaust’ ofzoiet int chinees, japans, geweten.
  (+ uitspraak)
  Liefst zo kort mogelijk of een afkorting 🙂

  Dank bij voorbaat.
  eXterm

 110. hey ik ben tineke en zou graag zoals astrid een tatoo willen met mijn naam in het chinees. er zijn natuurlijk veel sites waar je je naam kan vertalen natuurlijk geen enkele met mijn naam zou iemand mij kunnen helpen het is met 1 “n” en niet met 2 zoals veel mijn naam fout schrijven pls help mij

 111. Hallo, Coole site!!

  Het enige dat ik mis is een gedegen uitleg van Katakana (hoewel je dat misschien in de reply doet). Astrid is natuurlijk nederlands en geen japans. Je zal het dus eerst om moeten zetten naar japans en dan staat er geen astrid meer. Nu staat er iets in de richting van Asutsurizu als mijn japans me niet in de steek laat. Misschien handig dat astrid weet dat er geen astrid staat??

  Verder alleen maar goede dingen over deze/dit site/blog.

 112. (iets heel anders..)

  hallo,

  ik zit hier misschien helemaal verkeerd..
  maar zou graag willen weten wat de tekens zijn van:
  ongeboren, verlies of verloren leven.. (chinees of japans)
  hoop dat je me hier bij kunt helpen..

  zo ja.. alvast onwijs bedankt.. zo niet.. spit ik nog ff verder..

  grtjs tamara

 113. Hoezo? Is die “draad” hier dan niet afgesloten? Joepie! Wacht, ik heb ondertussen hier een hele lijst liggen met euhm, een heleboel namen… allez waar liggen die papieren alweer?

 114. Goededag zou je aub aan twee japanse vertalingen van de namen van mijn kinderen kunnen helpen. Ik wil ze erg graag in het Japans laten tatoëren hun namen zijn Melvin en Dominique alvast bedankt.
  Groet
  Wim-Jan

 115. Ik wil graag weten hoe het sterrenbeeld “tweeling”
  eruit ziet in het katakana en hiragana…….
  en het sterrenbeeld “schorpioen”
  alvast bedankt!

 116. Beste,

  Ik had graag de namen “Manon en Margaux” eens in het chinees vertaald zien.
  Eveneens in het Hebreeuws en/of hindisch maar waarschijnlijk ben ik daarvoor niet aan het juiste adres.
  ele greetz en alvast bedankt.

 117. Hallo,

  Zou je me willen laten weten hoe je de volgende namen in t Japans schrijft (inderdaad ook voor een tattoo)

  Tibo
  Emma

  Groetjes

 118. Ik vroeg me ook af hoe het woord ‘papa’ wordt geschreven in het chinees/japans/hiragana…
  Hopelijk een snel antwoord 🙂

 119. hallo,

  weer een vraag over een vertaling.
  ik zou graag de datum 20-10-2007 vertaald hebben in chinees of japanse tekens voor een tattoo.
  ik zou hier heel erg mee geholpen zijn.

  groetjes cyrille

 120. Hey! ik zou ook mijn naam in tekentjes hebben, liefst in de elfentaal, mag anders zijn ook hoor! maar moet wel mooi ogen :p ik zou die dan verwerken in een elfje!

  iemand die me kan helpen? Thxxxxx!!!

  stuur maar mailke ofzo ;o)

  Groetkes,
  Elke

 121. Hallo, ik zou graag de namen Cindy en Maurice willen hebben in het japans. het is namelijk voor een tattoo bedoeld.
  groetjes maurice

 122. Ben op zoek naar het Japanse teken voor sterrenbeeld: Waterman.

  Geboortejaar 1960

  Katakana of Hiragana.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Wilma

 123. zou u de volgende namen en woorden voor mij in de chinese tekens kunnen mailen.ik heb mij eigen huisje en wil dit graag op de muren schilderen.zou u dan eerst het nederlands woord en daarachter het chinese teken kunnen zetten?
  u word alvast heel erg bedankt!!!

  liefde=
  hoop=
  geloof=

  ilona=
  luna=

 124. als jullie chinese namen willen weten, ga naar www. csymbol.com dan chinese name aanklikken. je kiest daarna de female name voor vrouwen of male name voor mannen. vervogens klik je de eerste letter van je naam aan.

 125. als jullie jullie chinese namen willen weten, ga naar www. csymbol.com dan chinese name aanklikken. je kiest daarna de female name voor vrouwen of male name voor mannen. vervogens klik je de eerste letter van je naam aan.

 126. hallo,
  mijn sterrenbeeld is een leeuw, leeuwe vind ik hele mooie dieren, En japan vind ik een super mooi land.
  mijn vraag wat is leeuw in het Japans?

 127. Ik vraag me af of iemand echt kan vertalen. Al die sites zijn wel goed voor gewone namen, maar mijn eigen of die van mijn dochtertje vind ik nooit. Dus gewoon uit nieuwsgierigheid:

  Elien
  Elfey

 128. Ik vraag me af of iemand echt kan vertalen. Al die sites zijn wel goed voor gewone namen, maar mijn eigen of die van mijn dochtertje vind ik nooit. Dus gewoon uit nieuwsgierigheid:

  Elien
  Elfey

  thx alvast

 129. hallo ik woon sinds kort in japan en je naam is in het japans astrid-chan eigelijk kennen ze deze naam hier niet in japan

 130. hallo,

  ik ben zonet voor de 3de keer mama geworden en zou haar de eerste letters van mijn kindjes hun naam in het japans laten plaatsen in een tattoo. kan iemand me helpen met de vertaling

  de letters zijn b, a en G

  alvast bedankt
  groetjes
  groe

 131. hallo,
  Ik wil al langer een tattoo nemen en nu heb ik besloten om er een te nemen van mij naam in het japans: Thijs. Zou het mogelijk zijnom mijn naam in japanse tekens naar mij te mailen
  alvast bedankt.

 132. hey mijn vriendin wil supr graag een tattoo zetten van e naam van haar vriendje ma ze wil het wel in een andere taal…. ze is heel koppig en lui dus moet ik het opzeken hoe dat het geschreven word.
  ik hoop echt dat je mij kan helpen en zo rap mogelijk want ze heeft het dringend nodig….. de naam is GIJS…. please
  merci…lisa

 133. ik zou graag paar dingen willen laten vertalen in chinees japans en (andere mogelijkheden)

  geef nooit op
  vecht voor de liefde
  lore
  glenn

 134. ik zoek een heel oud geschrifte voor tattoo zou een tekst op mijn rug willen tatoeren ma et liefst in oude taal kan jij mij helpen met wat alfabet en het nederlandse alfabet erbij?
  groetjes

 135. ik zoek de leter ( j ) en de leter ( d ) in het chinees dus de tekens voor tattoo waar kan ik zoiets vinden heb al op google gezocht alleen de tekens kloppen niet helemaal wie n mij helpen mvg jowy

 136. graag zou ik de naam Michael in het japans willen hebben
  mijn zoon heeft namelijk de 1e dan (zwarte band) karate behaald en wil zijn naam in het japans op zijn zwarte band laten borduren.
  wil kan me helpen??
  alvast bedankt

 137. Hallo,
  Ik had een vraag..
  Zou uw mij de japanse betekenis van de naam “BART” kunnen sturen? Ik wil het graag verticaal in mijn nek laten tatoeren… Heel erg bedankt alvast! Roxy

 138. Hoi hoi ,
  ik ben al heel lang op zoek naar iets speciaals voor op mijn pols te tatoëren , maar vind het maar niet =D
  ik wou graag het woord Schorpioen in het elfentaal op mijn pols 🙂 dat is het geschrift vn lord of the rings ..
  ik hoop dat jij mij daarmee kan helpen want vind het super uitzien dat geschrift :p
  hopelijk krijg ik een mailtje vn je 🙂
  Nog een Super dagje verder , met zo een zalig weertje buiten

  Groetjes MizZ Jo’ke XxxX

 139. Hallo,
  Ik zou graag mijn naam; MANDY in het japans en chinees willen vertalen,
  alvast bedankt groetjes

 140. hallo,
  ja ook ik denk sterk na over een tatoo met mijn naam in het japans. Ik wil natuurijk graag eerst weten hoe dat uit ziet. mijn naam Saskia maar Sas past misschien beter op mijn enkel (?)
  Ik zou heel graag alle 2 de mogelijkheden bekijken.
  Mijn dank is groot.
  groetjes Sas

 141. hallo, ik zou heel graag de namen van mijn kinderen laten tatoo-eren maar ik wil dat in chinese tekens aub help me groetjes paula

 142. heey ik wilde graag weten hoe mijn naam in het japans is want dit is voor een school opdracht 🙂
  alvast bedankt

 143. ik had graag de naam jean pierre of gewoon j.p.in het chinees of mandarijns gehad voor een tattoo
  dank u

 144. ik wil mijn baby tatoeëren en ik wil ‘HOMOFOOB’ op zijn hoofd zette, dus, hoe schrijg je HOMOFOOB in h Japanees?, of in het Chinees/mandarijns.. dank u.. 😛

 145. Heeey, Eveling, ik wou ook iets met HOMO-…. (foon) op mijn baby zijn hoofd tatoeëren!!, het schijnt dat het geluk brengt hé,, =)

  Ps: Waar woon je? ik ben btw lesbie geworden ^^

 146. hallo, mijn naam is Suzanna en ik wil graag met mijn zusje een tattoo laten zetten in japanse tekens…nou raad u het al ik wil u graag vragen mij de betekenis van zusjes in het japans te sturen….Wij zouden het heel erg waarderen..
  alvast bedankt!!

 147. goeie avond
  even een klein vraagje
  Ik zie dat je namen kan vertalen naar het japans
  graag zou ik dan ook mijn naam (Mieke Claes)
  in het japans vertaald hebben, ook als tattoo
  zou u deze willen vertalen voor mij?
  Alvast bedankt

  Mieke Claes

 148. goeieavond ik had graag de woorden
  tatsujin en/of shukun in japanse tekens gezien, is dit mogelijk? Alvast bedankt

 149. hoi,

  ik zou ook graag n naam willen weten in het japans.. de naam is rowdy!!

  alvast heel erg bedankt!heb geen haast maar ook n juffrouw.. hihihihi! 😉

  mandy

 150. hallo;
  ik zou zeer graag willen weten hoe volgende namen er in het chinees & japans uitzien : Anisa, shane
  alvast bedankt!!!
  Anisa

 151. Hallo,
  Ik zou graag willen weten hoe je de namen van mijn ouders: Ismet en Safeta (bosnische namen) en de letters I en S in het chinees schrijft!? Ik wil een van deze 2 opties graag als een tatoo laten zetten! E-mail het me aub, het is heel belangrijk voor me! Alvast heel erg bedankt! Groeten Irma.

 152. Hallo,
  Ik zou graag mijn naam (Debbora) in het japans (Kanji) op m’n rug laten zetten.
  Ik krijg het voor m’n 16e verjaardag,
  & ik zoek al iedere dag het internet af ,
  maar dat zijn allemaal betaalsites en ik vetrouw ze niet. Ik zou graag een voorbeeld hebben voor ik naar de tattoo-zaak ga, zodat hij weet wat ik wil.
  Kan iemand me hier a.u.b. bij kunnen helpen?
  Groetjes D x

 153. Inderdaad big business zo te lezen!
  Ik wil graag de volgende tekst op mijn rechter pink!
  ” TWEE DINGEN ZIJN ONEINDIG HET UNIVERSUM EN DE MENSELIJKE DOMHEID. MAAR VAN HET UNIVERSUM BEN IK NOG NIET OVERTUIGD! (Albert Einstein)

  Groet B.

 154. Hey,

  ik zie dat ik hier dus mijn naam zou kunnen laten omzetten in het japans… Kan jij mij hierbij helpen want ik zou deze graag op mijn onderarm laten zetten.

  Alvast bedankt!
  Groetjes
  Carolien

 155. Hoi…
  Ik ben al enige tijd op zoek naar hoe mijn naam in’t japans is. Verschillende websites heb ik bezocht maar nergens vond ik wat ik zocht. Tot ik op deze site terecht kwam.
  Zou jij mij mss kunnen helpen aan mijn naam in’t japans in de verschillende manieren dat je hebt? En ok het is ook voor een tattoo te zetten! 😉
  Alvast vriendelijk bedankt en ik hoop dat jij mij wil helpen!
  Mijn naam: SANDY

  vriendelijke groeten
  Sandy

 156. Halloo allemaal…..
  Ik heb een vraag, ik wil graag een tattoo op mijn schouderblad met de chineze tekens van hoop, geloof en liefde. Weet iemand hoe die eruit zien? Ik hoop snel op een reactie!!

  Dank je wel!

  Xxx

 157. Kijk, ik heb mijn Belgisch / Vlaamse vrouw leren kennen in China( Wuhan) , way back in the old days.. Bijgevolg hangen er in de hall van ons huis twee kadertjes met onze namen in het chinees.
  Niet dat welke bezoeker dan ook dat begrijpt.

  En één van mijn beste vrienden, Fred, die woont in Gent. Hij heeft een Japanse vrouw en een Chinese adoptiedochter.

  Waarom al die fuzz daarover?

  Eet gewoon eens een vol – au – vent.

 158. ikl wil graa de naam van mijn vriend op mijn been laten zetten . in japanse teken maar hij is ook japans… hij heet Aoi duzz erg makkelijke naam ..

 159. hallo, mijn naam is deborah. ik wil graag mijn naam vertaald hebben in tibetaanse tekens. ik wil deze op mijn pols tatoeren, maar kan niemand vinden die me hierbij kan helpen.

  groeten deborah

 160. Kan er iemand mij de woorden Lana en Jessika vertalen in het Hebreeuws en Japans ? Het is voor een tatoo en het is dringend !

  Alvast bedankt !

 161. wat is het chinese teken voor een dood geboren kindje? Ik wil dit teken als het al bestaat graag als tatoeage zetten.

 162. Ik wilde heel graag de naam van mijn moeder of haar sterrenbeeld (Ram) in het keltische teken laten tatoeëren op de binnenkant van mijn rechterpols. Zij is 11 jaar geleden overleden dit om na 11 jaar verdriet het een plaatsje te geven. en haar altijd bij me te hebben.

  kan iemand mij helpen haar naam te vertalen in het hiragana?

  alvast bedankt
  vele groetjes

 163. graag zou ik de naam van mijn overleden moeder 2 april 2009 als chineese letters op mijn arm laten zetten

  Haar naam is Ria

  ev mag de naam mama of ma ook

  alvast bedankt .

  Marcel

 164. Zou graag mijn naam Dahlea en Leeuw
  en de namen van mijn zonen
  Leroy en Schorpioen
  Lesley en Stier

  in japanse willen weten en dan een tatoe van maken

  alvast bedankt

  groetjes van mij

 165. misjelleke…zou je volgende kunnen vertalen naar ‘t chinees aub:?

  “zijn die gasten hier allemaal zo dom dat ze niet zien dat dit een grap is?”

  ik kan er in elk geval om lachen… nu ja, mensen die een tattoo willen van hun eigen naam in chinese of japanse tekens zijn per definitie dom;)

 166. goede avond, ik ben al een hele tijd opzoek wat de naam lars in het japans is, kan iemand mij daar aan helpen? zou namelijk graag de naam van me zoon willen tattoo-eren. vriendelijke groet wendy

 167. goede avond, ik ben al een hele tijd opzoek wat de naam lars in het japans is, kan iemand mij daar aan helpen? zou namelijk graag de naam van me zoon willen tattoo-eren. met vriendelijke groet wendy

 168. Ik had graag het woord DOMOOR in het Japanees of Chinezisch geweten. ‘t Is ook voor een tattoo, maar niet voor mezelf.

  En dan te bedenken dat dat allemaal zomaar mag gaan stemmen…

 169. ik heb een KLACHT deze man is een BEDRIEGER…!!! hij heeft mij zogezegd vertaald in Japanese tekens maar het was niet waar in plaats van ISAAC was het IDIOOT dat nu op mijn arm staat.

  ik heb het ontdekt toen ik vorige maand bij DAIKIN begon te werken en nu lacht iedereen mij hier uit en krijg ik die tatoe er niet meer af en ik wil mijn geld TERUG!!

 170. hallo,ik wil graag weten hoe je cherinda en patrick in japanse tekens schrijft.het is n tattoo van mijn kinderen die ik wil laten zetten.en graag de letter w.dank je wel

 171. ohh laat maar,ik lees nu dat er iets heel anders komt te staan.gelukkig ken ik echte japanners die wel te vertrouwen zijn.was gewoon benieuwd

 172. kunt u mij helpen aan de naam Manon in het japans heb meerdere japanse tattoos en wil graag de naam van mijn vrouw er bij hebben wie o wie kan mij helpen u kunt mij per mail het toe zenden b,v,d, m.v.g dennis

 173. ik wil graag de naam van me dochter laten tattoo-eren in het chinees of japans tekens alvast bedankt

  groeten rien

 174. ik heb wat namen laten vertalen en ik zou graag willen weten of dit correct is.Als dit correct is dan wil ik graag nog een naam willen vertalen de naam Renske.
  renzo

  arno
  bo
  jane
  elmo
  groeten Arno

 175. beste , ik zou graag de naam van mijn zoontje Mike op mijn schouderblad willen laten vereewigen , niet dat er iets scheelt met hem maar gewoon symbolish omdat ik nogal veel werk en eigenlijk wel weinig tijd vrijmaak voor hem.
  ik wil deze naam dan ook met japanse letterstijl laten doen samen met een vingerafdruk er achter

  nu wil ik niet op de koffie komen in een tattoeshop en me daar maar iets op laten kladderen en vraag ik bij deze hulp om me de naam “MIKE” op te sturen via mail op een word-doc. indien mogenlijk zodat ik het op de pc kan bewerken met de vingerafdruk en deze dan kan uitprinten , is het ook mogenlijk om de betekenis van de naam op te vragen?

  bij voorbaat dank.
  Robert dodemont uit Voeren , Limburg

 176. Waarom allemaal in het chinees, japans of wat dan ook? Als je het zelf niet kan vertalen/lezen?

  We zijn toch nederlanders, zet je naam dan gewoon neer zoals hij is……..

 177. Beste Michel,

  Ik had een vraag.
  Ik ben al tijden op zoek naar de Chinese tekens voor moeder en vader. De tekens zelf kan ik wel vinden, maar ik wil ze graag sierlijk geschreven hebben.
  Het viel me hierboven op dat als antwoord op Astrid de tweede rij van elk blok vrij sierlijk is. Zou u mij deze tekens (vader en moeder) op die manier aan mij kunnen sturen? Alvast heel erg bedankt!

  Wilma.

 178. Hallo,

  ik ben op zoek naar de vertaling van papa/mama in het Hiragana of ´gewoon´ japans.

  Kunnen jullie me helpen?
  Bedankt.

  Groeten, Wendy

 179. Hallo,

  Ik zou graag de naam van mijn zoontje Djeden in het Japans willen. Ik wil er heeeeel graag een tattoo van laten maken 🙂 Ik hoop dat u me kunt helpen want heb al veel sites gehad en zelfs voor geld laten maken en dan stond er Jaden 🙁 (Dat is namelijk wel ze naam alleen ik heb het geschreven hoe je het uitspreekt 🙂 )

  Alvast heel erg bedankt XXX

  Doeiigg XXX Angelique

 180. he daar,

  ik ben op zoek naar de namen
  roy
  rafaela
  en dan vertaalt naar het japans (ook voor tattoo)
  want chinees werd een beetje moeilijk aangezien je geen letterlijke vertaling van namen kan krijgen…
  heb ik mij laten vertellen dan !!!!

  alvast bedankt
  jimmy

 181. Een tip voor mensen die de Japans gespelde naam van hun kind voor altijd in hun vel willen stansen: geef het kind een Japanse naam. Handig! “Kenji” of “Kumiko” of desnoods “Naruto” is net iets makkelijker, en het kan bovendien in kanji in plaats van katakana, wat toch maar gaijin staat.

  Kies je dan toch voor een westerse naam, overweeg dan beslist ook een gepersonaliseerde ijzeren vorm te laten maken en de naam op een plek naar keuze te laten brandmerken. Het kost wat meer en het is ook niet pijnvrij, maar het is water- en lichtbestendig en heeft meer dan dezelfde eeuwigheidswaarde!

 182. hallo,

  ik wil graag in chinese tekens geloof hoop en liefde tatoeren, alleen kan nergens die tekens vinde zou u mij misschien kunnen helpen?

  gr sharon

 183. hoi ik ben lydia en ik wilde graag een tattoage
  met de naam van mijn zoon kevin op mijn schouderblad ik heb toen aan een serveerster van een wokrestaurant gevraagd of zij dit in het japans
  voor mij op kon schrijven zij heeft dit toen voor mij gedaan en ik ben toen naar nog 2japanse restaurants geweest om te vragen wat er op het briefje stond en in alle 2 de restaurants werd toen gezegd dat daar kevin stond toen ben ik naar tattoo bob in rotterdam katendrecht geweest daar hebben zei dit ook via een internetsite nagekeken en het klopte wat er op mijn briefje stond vervolgens hebben zei dit uitgeprint en op mijn schouderblad getattoeerd ben er heel blij mee dat dit bij hun werd na gekeken want volgens hun zou er bijvoorbeeld ook babipangpang op het briefje hebben kunnen staan.gr lydia

 184. hallo,
  graag zou ik mijn naam en die van mijn vriendje in japanse tekens of chinese tekens wil of een andere mooie tekens.
  mijn naam is Daniela
  en die van mijn vriendje Jetto.
  Alvast bedankt

 185. Ik zou graag deze twee namen in het japans vertaald willen hebben om het te laten tatoeeren.bij voorbaat dank.

 186. hi,willen jullie de volgende namen in het japans voor mij vertalen(met tekens).
  -paul
  -simone
  -roger
  -lisa
  alvast bedankt

 187. hallo,
  ben al tijden op zoek naar de japanse of chinese vertaling van de naam gosse.
  het is de naam van mijn zoontje en wil die graag als tattoo.
  alvast bedankt ……..
  gr moniek

 188. Hallo ik heb een vraag.
  Ik wil een tattoo laten zetten met japanse of chinese tekens,
  en dan het woord “wolf”
  weet u hoe het woord “wolf” eruit ziet in japanse of chinese tekens?
  alvast bedankt!
  groetjes, Susan

 189. hallo,
  wil iemand mij me helpen, ik wil een japanse en/of chinese vertaling van mijn naam; Michelle
  in het japans moet die van links naar recht en in het chinees van boven naar onderen.

  Bedankt 😀

 190. Goedemiddag,

  Ik ben begonnen met mijn japanse sleeve tattoo en wil er eigenlijk 3 dingen in verwerken. Mama en de namen van mn kinderen. Geno en Mara. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik moet maandag weer terug naar de tattoeerder. B.v.d.

 191. He ben juist peter geworden van een meisje met de naam Amélie en wil deze laten vereeuwigen op mij in het aziaatis schrift kan iemand me enkele ideen toe sturen aub betekenis naam :ingespane steidster grtz

 192. Hallo,

  Ik zou graag mijn entry verwijderd hebben.

  Stuurt U mij een bevestiging hierover? Dank U wel

  MvG,

  Fred Makken

  **************
  102. Fred Makken, op maandag 28 augustus 2006 om 09u36

 193. Hallo,

  Ik en mijn vriend zouden graag onze naam in het chinees op ons lichaam laten plaatsen, zou jij kunnen helpen aub?
  De namen zijn Tineke & Robin.

  Merciekes!
  Tineke

Reacties zijn gesloten.