Dump

Ghh. Ik hoop van ganser harte dat het die griepvaccinatie is, want anders ben ik écht ziek.

Heel de dag slecht geweest. Schlècht.

Afgang, spierpijn, gewrichtspijn, broebels in mijn hele lijf, koppijn, bleh.

Ik denk dat ik maar eens één opzij laat liggen (a man can only take so much falsetto-écht-aantwaarps) en vtmgewijs naar X-Factor kijken. Waarschijnlijk ook mede door de flyer die zaterdag op onze auto plakte aan de Makro: een reclaampje voor ene Udo Mechels, die zowaar een eigen website heeft.

Tiens die Helena doet dat in het geheel niet slecht. Lilian, die goele, vindt het plaatje niet helemaal kloppen vandaag. Ze heeft niet goed geluisterd, denk ik.

‘t Is eigenlijk een schande, àl die programma’s op zondagavond tegenwoordig: ik zou eigenlijk moeten kijken naar Malcolm in the Middle!

Geschreven al luisterend naar: – – the.colbert.report.10.17.05.dsr.xvid-orenji

4 reacties op “Dump”

  1. Och zwijgt stil: Invader Zim, Het Eiland, Lost, CSI, een stuk of 5 speelfilms, en binnenkort is het weeral OCC Lanparty! Tssss. Reken daar nog bij Age of Empires 3, Black & White 2, Fear, Quake 3 en dan nog een lopende account van World of Warcraft! Plus school! En werk on the side!

  2. Pingback: Netsensei

Reacties zijn gesloten.