Nog foto’s

Kijk : zóóó kleine handjes!

handje

‘t Is maar om te zeggen dat ik nog foto’s van Anna (en onder meer de kinderen) op Flickr gezet heb. Zo bijvoorbeeld… Louis, fier als een gieter:

Louis en Anna

Zelie, fier als een gieter:

Zelie en Anna

Jan, die het allemaal véél beter oppakt dan we gevreesd hadden: 

Jan en Anna

…en het spreekwoordelijke nog veel meer. Te bekijken één voor één dan wel als een slideshow.

Anna

14 reacties op “Nog foto’s”

 1. Lilith, what a great idea!
  De foto’s van de 4 kinderen zijn idd geweldig, mijn persoonlijke ervaring leert dat je dit soort foto’s koestert! De groepsfoto bij de geboorte van onze 4e is nog steeds mijn lievelingsfoto en ik denk niet dat dat geaat veranderen.
  Zeg, en de blik in de ogen van Zelie en Louis: machtig!

 2. ‘t zijn inderdaad wonderlijke foto’s. Wat ik vooral geleerd heb van dit log en de vele foto’s die erbij horen is dat je kinderen gemakkelijk kan laten wennen aan de camera door veel foto’s te trekken, van in’t begin… ‘t is duidelijk dat de spruiten Vuijlsteke er geen probleem mee hebben.

 3. @Inferis: zolang ze geen “papa” tegen de camera beginnen te zeggen, that is…

  Maar anders: ze laten zich inderdaad altijd weer zonder gène van hun beste kant zien. Chapeau!

 4. Laat ons even 12 jaar vooruit kijken.
  – Het huis zit vol adolescenten / teenagers. De ” kinderen” nodigen immers heelder reeksen vrriendjes / vriendinnetjes uit. Resultaat: het is alsof er uit elk gat of spleet van het huis een tiener opduikt.
  – Neem nu de zondagmorgen. Je staat als eerste op, gaat pistolets & boterkoeken kopen. Wat blijkt? Je weet niet hoeveel monden moeten gevoed worden ( er blijven er altijd wel overnachten).

  Nog eens 10 jaar later. Je zit daar helemaal alleen in een veel te groot huis. In die faze zit ik nu.’k Prop de diepvriezer vol één – en tweepersoonsgerechten.En de ” kinderen” nemen al ens van die diepgevroren porties mee, want nu zijn ze zonder uitzondering één van een koppel.En één / twee keer per jaar kan je een groepsfoto maken.

 5. Inderdaad, *smelt*

  Ik vind die foto met Jan en Anna zo koddig hé! En inderdaad, Zelie heeft echt air van ‘ik ben hier de grote zus van die hele bende hier’.

  🙂

 6. echte mooie foto’s!!!ook mooie kindjes……..van harte gelukswensen met je groot gezin, we hebben er zeven…..maar die zijn al de luiers ontgroeid….geniet van dat kleine wonderke ,want het gaat zo vlug …..wij dromen van ons eerste kleinkind…….om ‘dit’doortegeven:het leven…..groetjes

Reacties zijn gesloten.