Relativering

Ik heb tegenwoordig redelijk wat pijn aan mijn rug. En ook wel redelijk wat serieus veel last van, zoals mijn moeder het plastisch verwoordde, la mécanique et la plomberie.

Wij verwachten binnen een paar weken nog een kindje.

Dat maar om te zeggen dat ik vreselijk goed ben in het relativeren van dingen tegenwoordig. Op het werk, op het internet, in het algemeen.

Dat wil niet niet zeggen dat ik plots ga stoppen met mij “op te winden”—dààr doe ik dat veel te graag voor.

Maar nu: naar de Plateauprijzen! En dan: kijken wat er op het internet verschenen is naar aanleiding van de recentste stormen in allerlei glazen water. En dan mijn ongevraagde, ongefundeerde en hoogstpersoonlijke mening op poneren, natuurlijk!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik kijk echt wel uit naar de volgende Vuijlsteke die geboren wordt. Lec krijgt plots een flashback met mijn bobonne, een keuken, kieken met frieten, een krakende radio en charles aznavour. Dat die gasten dat nooit gaan meemaken, jammer! — Groetjes, Lec.

  2. Paris Match! Oah , heerlijk, wisten we iedere keer of Caroline haar maandstonden had !
    (En of het de moeite was om onze ferr uit stal te halen, tjiens!)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.