Afwezig

Ik ben er niet bij met mijn hoofd. En ik heb eigenlijk zin noch energie voor iets.

En mijn rug doet pijn.

Vandaag het gras gemaaid, voor de eerste keer dit jaar, en ik hapte zo’n beetje naar adem nadien. Vorig jaar lukte dat nog zonder enig probleem.

Mpf. Vanavond naar Aalst om MRI’s te laten nemen.

Iek zaan is beniefd.

Aan de positieve kant: de geboortekaartjes zijn (eindelijk) gedrukt geraakt. Maar de datum op één kant van het etiketje voor de doopsuikers is verkeerd. Feck.

En o ja:

You Are 70% Evil
You are very evil. And you’re too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.

2 reacties op “Afwezig”

  1. Ha! Per toeval hebben ik en mijn broer tevens vandaag voor de eerste keer ‘de gazon’ gemaaid én geverticuteerd (modewoord voor ‘het mos eruit gesleurd door middel van messen die in de grond malen’) én bemest. Take that! Ik ben er wel nog een halve dag niet goed van geweest, maar kom.

Reacties zijn gesloten.