Ah crap

Zó lang duurt het om van content naar niet-content te gaan: mijn trekzetel is naar de zak.

Ja, zet u dan in een andere zetel?

Wel: nee dus. Mijn trekzetel is de enige zetel waar ik goed in zit. En als ik ‘s avonds niet goed kan zitten, dan is het levenskwaliteit min vier.

Bleh.

File under K for kaka.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Mijn grootvader had ook een zetel waar hij héél graag in zat. Maar omdat die er zo versleten en oubollig uitzag en niet in het interieur paste, hadden twee van zijn kinderen besloten om die zetel in mootjes te hakken terwijl de arme man gaan werken was. Toen hij thuiskwam, liep hij verloren rond, op zoek naar iets, maar niet precies wetend naar wat. Hij heeft in zijn verdere leven nooit meer gemakkelijk gezeten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.