In de gazet

Dinsdag stond er een fotograaf voor de deur. Om foto’s te nemen voor een artikel dat zou verschijnen in de gazet.

Over onze website. Nee, niet deze, wel deze.

Waterwijk.be, met een schat aan informatie over de paar straten die onze wijk rijk is.

En een weblog, voornamelijk onderhouden door Dirk Boncquet, voorzitter van onze buurtgroep—diezelfde buurtgroep die er na praktisch vijftien jaar niet-aflatend lobbyen in geslaagd is om ons park (de Baudelohof) na honderd jaar Bibliotheekstraat erdoor, weer te herenigen. En dankzij dewelke wij nu op een prachtig woonerf leven.

Afijn, artikel dus. Interview en foto’s van Dirk en mij in de wijk, met laptop en fototoestel geposeerd. Luc Devriese, de historicus van de wijk, was onbereikbaar, of beter, hij kwam juist te laat terug van onderzoek in ‘t archief om nog op de foto te staan.

Maar: ‘t was een artikel voor Het Laatste Nieuws. En wij kopen die gazet eigenlijk geen van allen. En het artikel zou vandaag of gisteren verschenen zijn, maar we hebben ook vandaag of gisteren geen Laatste Nieuws gekocht.

Ahem.

Eens naar de bibliotheek trekken morgen, me dunkt.

Een mens wordt zo rap blasé in die dingen hé. 🙂

4 reacties op “In de gazet”

  1. Wel: nu en dan valt mij een Laatste Nieuws in handen, en dan ben ik wel eens positief verrast door de kwaliteit van hun berichtgeving ovr Gent. Vergeleken met de Gentenaar en DS doen ze het niet zo slecht. Vind ik.

Reacties zijn gesloten.