Interview

O, o, o. Ik heb zonet een telefoongesprek gehad met een meneer van de boekskes over web-twee-punt-nul.

Note to self: volgende keer ook eens voor mezelf eerst duidelijk maken wat ik erover denk.

Ik denk dat ik gezegd heb dat ik vind dat het allemaal niets (of weinig) met technologie te maken heeft, maar veel meer met schaaleffecten en emergent gedrag. En dat Amazon dat allemaal al tien jaar doet.

Enfin, één aspect van wat de mensen web 2.0 noemen toch.

Andere aspecten zijn (bah! vies!) grotendeels marketingees en hype en betekenisloze buzzwords. Ik vrees dat ik een reeks incoherente voorbeelden gegeven heb—ook daar zou een beetje voorbereiding van pas gekomen zijn. 🙂

Ach ja. Mocht ik tijd hebben, ik zette er mijn gedacht over op het interweb, want is dat niet precies waar de wereld op zit te wachten? 🙂

Maar ‘t is schoolfeest dus ‘t zal voor dàn eens zijn.

5 reacties op “Interview”

  1. Mjah, web2.0, ik geloof nog steeds niet dat zoiets bestaat, het is zuiver marketting.

    Anyway, inderdaad schoolfeest vandaag, ergens deze namiddag ook eens langslopen, maar eerst nog wat uniefwerk. Soms wil’k terug naar de periode die ‘k op die speelplaats(en) mocht doorbrengen 😉

Reacties zijn gesloten.