Tweehonderd

Kijk, en de wereld mag op zijn hoofd staan, maar op de één of de andere wijze—in het rood, in het zwart, in het wit—by hook or by crook, tegen dat het het feestje is voor Anna, heb ik zo’n D200.

DPReview is content, Ken Rockwell is content, Thom Hogan is content, en één van de drie zou voor mij al genoeg geweest zijn.

15 reacties op “Tweehonderd”

  1. Heb die van Pietel het afgelopen weekend gezien en als ik die vergelijk met mijn D70 dan …wel… dan wil ik ook zo’n D200 🙂 Al was het maar voor dat mega bangelijk lcd scherm op de achterkant, die elf scherpstelvelden, etc, etc, etc, … Helaas, net appartement gekocht en er moet links en rechts nog teen en tander veranderd worden en dat is nu prioritair.

  2. Het was al een tijdje dat ik er zeker van was dat ik er zo één ging hebben, maar sinds een week of twee ben ik er nu honderd procent van zeker, daarmee.

    Ik doe het niet voor de LCD, die kan me gestolen worden, maar voor de megapixels (macro’s!) en voor de scherpstelvelden (kinderen!). 🙂

    En met Pietel heb ik een verschil van opinie over de lenzen — hij zou de 17-55 kopen, ik eerder de 18-200.

  3. Bij Kemp in Hasselt betaal je er 1549euro voor. In Leuven Digame-digitaal ontdekt, tijdelijk met dezelfde prijs en in stock. Voorlopig nergens goedkoper gevonden.

    Die 17-55mm staat op het lijstje, maar de centen verzamelen zal nog wel even duren…

Reacties zijn gesloten.