Verjaardag Louis

Louis is vandaag vijf jaar geworden.

We hebben het low-key gehouden, want het echte verjaardagsfeestje met taart en zo is er pas dit weekend, samen met het paasfeest in de familie.

Maar ik heb toch maar cadeautjes gekocht voor vandaag.

Louis is ongelooflijk dankbaar om cadeaus aan te geven: telkens hij een pakje krijgt, groot of klein, en het mag het eerste of het tiende zijn, strààlt hij gewoon.

De cadeaus:

  • Een transformer camion-die-een-robot-wordt! Ik kan alleen maar hopen (en ik verwacht eeigenlijk ook wel) dat Louis er mee weg zal kunnen, want ondanks de handleiding kreeg ik het ding nauwelijks opengeplooid. Maar wel wijs!
  • Een stemvervormende megafoon! Met een oudemanstem (denk Nonkel Van Grauwel), een kindjesstem (denk heliumballon), een computerstem (denk vocoder) en een vierde die ik vergeten ben. Groots gerief! En ik die al jàren op zoek was naar een real-time vocoder op de computer!
  • Drie! beestjes in van dat ultrazacht vervormbaar rubberachtig latexachtig halfdoorschijnend geleiachtig dinges: een haai, een kikker en een dolfijn.
    Met! pulserende groene en rode en blause en paarse LEDs vanbinnen die geactiveerd worden door erin te nijpen!

Ik wou dat ik mijzelf cadeaus kon geven.

Er… hang on. 🙂

13 reacties op “Verjaardag Louis”

  1. Ik begin opeens te denken dat mijn ouders mij niet graag zagen. Zo’n wijze cadeau’s kreeg ik niet, hoor. Lego, duplo en zo wel. Maar een transformer-camion? Neen, dat nooit.

  2. Ook van mij een dikke proficiat aan Louis. Maarre… met het oog op een cadeautje voor een geliefd neefje: waar heb je die megafoon gevonden?

Reacties zijn gesloten.