Pass the parcel

‘t Was gisterenavond eten met allemaal mensen, en omdat Anna nog net een beetje te jong is om bij een babysitter of bij mijn ouders achter te blijven, was ze mee.

Ze heeft zich redelijk voorbeeldig gedragen, en ze is uren aan een stuk van arm naar arm gegaan. De ene na de andere vrouw ging de halve zaal rond, om te paraderen met een kind dat geeneens het hunne was, proper was dat allemaal. 🙂

Ik vind persoonlijk dat Anna er de laatste paar weken niet op vermooid is, met dat ze nu serieus wat aan het verdikken is, en dat ze soms geen kin meer lijkt te hebben, en dat ze wat uitslag had en zo… maar als ik ze zo op de armen van die Vreemde Vrouwen zag, smolt ik toch wel weg.

Het is echt een enorm mooi meisje.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ja, ik kreeg veel complimenten met mijn mooie dochter! 🙂 (en dat niemand mijn zwangerschap opgemerkt had!)
    Anna is een heel mooi kindje, zulle!

  2. Pingback: Lien Web » Anna

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.