Spelletjes

Als een mens geveld door ziekte en koorts voor de beeldbuis gekluisterd zit, en als het al niet zo erg goe dlukt om te concentreren, dan komen sommige programma’s wel heel erg vreemd over.

Zoals die vreemde irriterende spelletjes-met-domme-opdrachten die onlangs op één geparodieerd werden.

Op VT4 heeft zonet een meisje, Vicky denk ik, een minuut of vijf moeten volpraten terwijl haar computer niet mee wou en de opdracht van een spelletje niet wou tonen.

CIMG2556 CIMG2557

Een heel mooi blond meisje, dat er heel erg sympathiek en vriendelijk uitziet, en dat na de nachtmerrie waar ze nu in gevangen zit, alleen maar een betere toekomst tegemoet kan.

Ik heb er eigenlijk vooral medelijden mee: ik kan me niet inbeelden dat ze enorm veel betaald worden, en het ziet er enorm frustrerend om doen uit: uren aan een stuk vol staat lullen om een opdracht die eigenlijk op dertig seconden op te lossen is, en waar op een minuut echt alles over verteld is.

CIMG2572 CIMG2566

Deze keer: vul het ontbrekende woord aan—

. . . . T A P
. . . . F L E S J E
. . . . K R A T

Gniii!

Het begint een beetje weird, en dan wordt het meer en meer wanhopig, smeken, bidden, bel nu! Je kan 5000 euro winnen! Bel me! Laat me niet staan! Ik wil geld weggeven! Je kan 5000 euro winnen! Win 5000 euro! Bel nu! Bel! Laat mij niet in de steek!

En dan na (o toeval) precies drie kwartier, net voor ze een nieuw spel gaan beginnen, belt er een dame, zegt die uiteraard de juiste oplossing (“bier”)… maar dan komt er plots een kluis, en moeten er viercijfers gegeven worden!

Hu? Daar was helemaal geen sprake van?

Bon, die dame geeft na enige verwarring vier cijfers, die blijken niet juist te zijn, en, euh, niets geen vijfduizend euro: honderd euro, “omdat ze het woord juist had”.

Be-drieg-ten-boel!

Maar het blijft wel een sympathiek meisje, en ik blijf er wel medelijden mee hebben. 🙂

10 reacties op “Spelletjes”

  1. ze gebruiken nu een nieuwe tactiek hé. ipv het papgemakkelijk te maken is het nu onmogelijk geworden. iets in de genre van “tel alle getallen op”, en dan zie je zo’n boel getallen voluit geschreven, letters door cijfers, sommige zijn misschien romeins, soms misschien een maal-teken,…. hoedanook. de enig juiste oplossing zit in de enveloppe achter de lullende dame verstopt. maar het is bijna gewoon een loterij om het juiste nummer te raden.

  2. ze moesten dat echt afschaffen vind ik. Nu ze met reclame de mensen het geld niet meer uit de zakken kunnen halen doen ze het nog wat smeriger…

    Wie weet hoeveel die mensen daaraan verkwisten om te kunnen meedoen in de eerste plaats …

  3. Er wordt langs alle kanten gefoefeld met die spelletjes, op het laatste moment verandert dan het woord en dat allemaal om mensen te laten bellen of sms’en, kassa-kassa voor die zenders

  4. Ik ben blij dat deze belspelletjes van tv af zijn. Ik irriteerde me mateloos aan het niveau van presentators en presentatrices… Echter staat youtube wel vol met leuke blunders, maar dat is dan ook het enige positieve wat ik te melden heb over belspelletjes op tv.

Reacties zijn gesloten.