Del.icio.us op 8 juni 2006

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Oh my, ik had die Vista-site geopend in een tabke en was ondertussen met andere dingen bezig. (Vervelend dat die automatisch begint af te spelen en te praten, zeker als mijn muziek speelt.) Als ge hem eventjes laat zijn, begint dat manneke op u te roepen. Terzijde.

  2. Pfft… iedere keer als dat mannetje begint te praten krijg ik na 10 seconden een raar blauw scherm met allemaal witte letters en cijfertjes en staat er onderaan: “Start of fysical memory dump” dus heb ik mijn pc maar snel uitgezet! Na drie keer was ik he beu, is dat normaal? Volgens mij zit in die site een virus!

    *Grin*

  3. Moet ik met zo’n droogstoppel zin krijgen in Windows Vista? I don’t think so. En dan dat geklop op het scherm, en dat stomme grapje over z’n watch dat ie niet heeft. Clippie is back, maar dan in ‘t zwart.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.