Kilometers

‘t Was vandaag de tien kilometer van Gent..

Zelie heeft de Kilometer Voor Kindjes uitgelopen, en Louis heeft toch wel de halve kilometer gelopen.

Zelie komt toe

Lees meer bij Zelie—zij was er bijzonder weinig over te spreken dat het open was voor kindjes van alle leeftijden.

Louis hield het na één rond voor bekeken, al met al een enorm geluk want ik was zo stom geweest om mee te lopen, en ik heb me op die vijfhonderd meter denk ik een wervel verschoten. 🙂

Afijn, ze waren dan toegekomen, en ik was ze zo’n kwartier kwijtgeraakt, op zoek ernaar met vereende krachten (Henk en i. ter hulp), uiteindelijk bleken ze gewoon terecht bij Bruno en Tessa en familie.

En dan werden we allemaal getrakteerd door i. op ijsjes, hoera!

Daarna hebben hebben de kinderen springkasteel gedaan, en Zelie nog trampoline ook, en Louis wou zich laten schminken in een leeuw, en toen Zelie trampoline had gedaan heeft ze voorachter gedaan met Louis, die er al zeker twintig minuten stond aan te schuiven, en dan heeft Louis beslist om alsnog een vlinder te zijn, en wel een tijgervlinder:

Louis geschminkt als een tijgervlinder

Naar huis gegaan, misverstandje over afspraken, wegens pijn in rug en niet meer kunnen bewegen Lien en radiofonische echtgenoot verdorie gemist in het voorbijlopen, Els ook gemist in het voorbijlopen, D. ook gemist in het voorbijlopen.

En dan nu in de trekzetel, en foto’s van i. en Beau bij elkaar aan het rapen om op het project te verzamelen.

Kinderen naar bed met de boodschap dat ze wakker mogen blijven maar dat ze wel moeten stil zijn (zij: content!), Sandra naar haar zus voor behandelingen van de rugpijn ook, Under Siege 2: Dark Territory met Steven Seagal en Big Ed Hurley op Kanaal 2.

Al met al: geslaagde dag.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. hé bedankt voor deze foto: mijn vent en jongste dochter (4, heeft effectief 1 km. gelopen!!)staan op de achtergrond. dankzij lien hier terechtgekomen. ik heb u trouwens zien lopen de eerste ronde.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.