Late Night

Dringend tijd dat we zowel Conan O’Brien als Stephen Colbert hier in België kunnen ontvangen. YouTube zijn maar kleine stukjes, en de Slechte Websites, dat begint aan te tikken qua bandbreedte.

Een oudje maar een goedje:

Geschreven al luisterend naar: Kris Kristofferson – A Moment Of Forever – Johnny Lobo

4 reacties op “Late Night”

 1. Conan O’Brian zit dagelijks om middernacht op CNBC Europe, vorig jaar nog bij Telenet op de analoge kabel, nu enkel digitaal via Digibox.

  Stephen Colbert: helaas niet in Europa te bekijken.

  En ik veronderstel dat je weet dat “The Daily Show” (ook leuk, maar niet zo fijn als Stephen Colbert) op zaterdagavond op CNN zit?

 2. Daily Show had ik er niet tussen gezet omdat die inderdaad te zien is voor normale mensen in België. Al is het op CNN wel maar een samenvatting met highlights… en dus ik moet blijven op het internet kijken, vrees ik.

  Ik vind Daily Show overigens minstens even goed als Colbert Report, al was het maar omdat he tofrmat meer variatie mogleijk maakt. Colbert toen hij nog op Daily Show was, was maar één van de medewerkers, en Stewart kan nog altijd “echte” interviews doen waar hij niet “in character” moet zijn en zo.

  Toch eens werk van die digitale dinges maken, me dunkt.

 3. Op de site van ComedyCentral kan je heel veel clips van Colbert terugvinden, in de rubriek Video MotherLoad. Maar Conan blijft de top. Ik zal het spijtig vinden moest hij inderdaad Jay Leno opvolgen (en waarschijnlijk meer mainstream en minder edgy worden).

Reacties zijn gesloten.