Zapvoorwaarts

Ah tiens, ze hebben het decor van de verkiezingen nog eens kunnen bovenhalen op één…

En kijk, daar is een Ernstige Bart Peeters, en was Jan Van Rompaey niet op pensioen? Sinds zijn pensioen is die brave mens niet meer zoveel op tv geweest!

Van Rompaey doet zowaar een Van Grauwel—”als u niet meedoet, komt de minister van media zes maanden aan ene stuk elke dag ene lange toespraak houden bij u”.

Ah kijk zie, een panel: Katja Restin en Roos Van Acker en iemand uit thuis, Ronny Daelman, en Kurt urgh goedkope viezerd! Rogiers, en Heidi Lenaerts en Frank Raes en Virginie Claes en Evy Gruyaert en Stany Van den Beigin en Peter Crets.

Oooo typetjes!! ‘t Swingpleis met Flitsee!

Waarop betrap je je het vaakst als je naar tv kijkt? Ah kwaad zijn natuurlijk!

Stany en Peter doen dat goed, gemaakt spontaan disruptief zijn. En ik denk dat ze Van Rompaey niet alles verteld hebben dat ze in petto hebben voor vanavond.

Kurt Roegiers, da’s toch wel een kiezig tiepten: die had nu toch wel echt beter een costard aangetrokken in plaats van zo’n marcelleken in gordijnstof.

Stany en Peter doen gewoon van Leugenpaleis! Ze deden daarnet gewag van een Raesprogramma met Frank Raes, dat dan uiteraard De Raesdaaf zou moeten gaan heten!

[…]

Het mag duidelijk zijn: ik ben even weggedut. Zó goed was het ook niet, Bart mag dringend ophouden met zijn oll raait-ik-zen-Bart-van-den-teevee-act boven te halen, Jan Van Rompaey deed dat niet slecht maar nóg wat meer repeteren was het geheel ten goede gekomen, en enfin, mbeh.

O ja:

Uit de test blijkt dat je vooral op zoek bent naar Prikkels & Avontuur (“Het leven is voor jou een grote ontdekkingsreis. Je bent steeds op zoek naar uitdagingen en nieuwe dingen.”), maar ook naar Status & Knowhow (“Jij hebt een grote honger naar kennis en wil jezelf non-stop bekwamen. Daarom kies je heel bewust voor een kwaliteitskrant. “).

Mja.

2 reacties op “Zapvoorwaarts”

Reacties zijn gesloten.