Redacteur

Urgh.

Het was echt een zéér slecht idee van mij om mijn computer niet te repareren vóór de Gentse Feesten.

Aan de andere kant: voor hetzelfde geld had ik hem niet gerepareerd gekregen, en zat ik nu zonder computer natuurlijk.

Maar zoals het nu is, is het hoegenaamd niet meer grappig. Ik ben van corvee voor Gentblogt: alles wat er op gepubliceerd wordt in de voorzienbare toekomst, gaat door mijn handen.

In een normale week en met een normaal werkende computer is dat nog wel min of meer te doen, maar tijdens de Gentse Feesten en met een computer die crashet om de drie kwartier, waar Photoshop geen files meer kan saven zonder te ontploffen: niet fijn. Ik ben van pure frustratie deze middag een uur of twee in mijn bed gaan liggen.

Enfin, ik denk dat ik nu ongeveer overal workarounds voor gevonden heb, dus met wat geluk geraak ik morgen buiten het huis. 🙂

5 reacties op “Redacteur”

  1. Ik had een paar dagen geleden ook mijn pc’tje wat om zeep geholpen, maar met een Ubuntu LiveCD kon ik het nog wel een paar dagen trekken. Allé, trekken, dat werkte wel vrij comfortabel, maar er gaat niets boven een eigen installatie natuurlijk. Bij mijn weten heb je daar ook zo goed als alles wat je nodig hebt, weliswaar Gimp ipv Photoshop. Misschien kan dat een tijdelijke oplossing zijn in afwachting van een deftig werkende pc?

    (indien je een CD wil en geen zin hebt om er een te downloaden, ik heb er nog een tiental liggen om gratis uit te delen en loop alle dagen in de kuip rond…)

Reacties zijn gesloten.