Ter info

Mijnheer, u bent een zielig personage.

U bent zo zielig dat ik bijna medelijden zou hebben met u.

Maar ik heb geen medelijden, mijnheer, want u bent een sinister kereltje. U bent het soort persoon dat in een bepaald genre griezelige boeken voorkomt, en waarvan men hoopt dat ze enkel ingebeeld zijn.

U past, mijnheer, onder verscheidene hoofdingen in het woordenboek. Ook onder verscheidene hoofdingen in een handleiding voor zielenknijpers, ongewijfeld, al is dat mijn domein niet.

Ik hoop, mijnheer, dat u zichzelf ooit tegenkomt. Dat u met uzelf geconfronteerd wordt. Misschien, kan u alleen maar hopen, is het toch niet waar wat u stilletjes eigenlijk weet: u bent een mislukking. Van geen tel. Irrelevant. Een voetnoot. Het kan niemand schelen wat u denkt of doet.

Een zielig figuur, mijnheer. U wordt uitgelachen, ook door de mensen waarvan u denkt dat ze uw vrienden zijn. U bent belachelijk.

Mijnheer: u bent dom en u stinkt. En ik heb al teveel woorden aan u vuil gemaakt.

15 reacties op “Ter info”

  1. tgaat over ik 😛 … heee das tof zo die live preview, op één of andere manier dwingt mij dat op typo’s te letten (maakt het intuïtief om erop te letten)

  2. Heel raar dat, zonder enige naam te vermelden, iedereen weet over wie je het hebt. Ik denk trouwens dat mijnheer vandaag zichzelf is tegengekomen. Ik denk dat hij vanaf vandaag weet hoe het voelt wanneer iemand je blog komt verpesten.

Reacties zijn gesloten.