Mijnheer Roger

Hij woont ergens in een krotwoning. Al wat hij heeft is een kous en een pot. Hij eet zo graag spaghetti, die gaat hij dan gaan kopen bij Melanie.

Spelden in zijn vingers, wormen op zijn tong, piekhaar op zijn kop. Ringen in zijn neus, snot in zijn oren, puisten op zijn lippen… Ga je mee naar mijnheer Roger, de brave man van het toilet? Ga je mee naar mijnheer Roger? Je krijgt er gratis een kopje thee. Ga je mee naar mijnheer Roger, de brave man bij bij grootvader?  Je krijgt er gratis een plakje paté. (plakje patééééééé… kopje thee)

Hij is naar de bioskoop gegaan… hij zat bij de apotheker, hij had zich vergist. Hij is getrouwd met Germaine, zij poetst elke dag zijn vuile dingen.

Spelden in zijn vingers, wormen op zijn tong, piekhaar op zijn kop. Ringen in zijn neus, snot in zijn oren, puisten op zijn lippen… Ga je mee naar mijnheer Roger, de brave man van het toilet? Ga je mee naar mijnheer Roger, de brave man van het toilet? Ga je mee naar mijnheer Roger? Je krijgt er gratis een kopje thee. Ga je mee naar mijnheer Roger, de brave man bij bij grootvader?  Ga je mee naar mijnheer Roger, je krijgt er gratis een plakje paté. (plakje patééééééé… ga je mee?)

Naar Roger! En Germaine!

6 reacties op “Mijnheer Roger”

Reacties zijn gesloten.