Klaag

Even nakijken in de archieven… is het alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens over de gezondheid geklaagd heb?

Jawel! Dus dan mag het weer eens.

Ik heb al dàgen hoofdpijn. Mijn rug doet pijn, al bijna een week aan een stuk. Mijn ogen doen pijn. Ik kan niet in slaap geraken, en als ik in slaap ben dan geraak ik haast niet wakker.

En niet de gezondheid maar toch in de buurt: ik geraak maar niet naar de coiffeur. En ik ben permanent moe en ik heb er geen goesting meer in.

Dat het gedimme maar rap winter wordt!

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Het was reuze op Dranouter ik was in een van je eerste voorstellingen de touwspanner ,de laatste act.Wie weet contackteer ik je nog eens voor een schouw op een avondmarkt of wie weet met de indoor keremis.

    Viaene Christ

  2. Ge moet nu niet doen alsof je Julien Willy niet kent. Dat het een beetje een domme naam is kan Julien Willy niet aan doen, en niemand zal je hier vreemd aankijken wanneer je toegeeft hem te kennen.
    Grow up en verloochen je vrienden niet, de haan heeft nog geen drie maal gekraaid!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.