links for 2006-08-09

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Clickdensity: niet doen.
    Ik kan me voorstellen dat het goed werkt op een statische website, en dat je er iets van informatie uithaalt. Maar op een blog-achtige site, met snel veranderende informatie, is dit nutteloos.

  2. Voor een weblog heeft het inderdaad geen enkele zin.

    Maar voor een site als die van mijn werk, of voor een intranet waar allerlei informatie dashboard-achtg gepresenteerd wordt in allerlei verschillende hokjes: daar kan het, mits juist geïnterpreteerd, wel nuttig zijn.

    En het is vooral stapels goedkoper dan eye-tracking, dat al helemaal nutteloos is. 🙂

  3. Heb het vorige week geprobeerd, maar de beperkingen van de trial zijn te groot om te ontdekken of het echt nuttig is (hij registreert dan maar 50 clicks of zo, als ik me niet vergis). En het laden van het externe JavaScript vertraagt de boel weer een beetje (ik vond het verschil duidelijk merkbaar; erger dan Google Analytics).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.