Doe mee met de conversatie

13 reacties

 1. ik ga gewoon mijn reactie van op 7 seconden copypasten:
  over de nieuwe soulwax.com: de laadtijd is te lang en kolommen die geen scrollbar nodig hebben zouden er beter geen hebben.
  voor de rest vind ik het prachtig, lekker ruw en oud, maar dan toch vernieuwend. (ik zit al een tijdje met het plan om mijn blog ook horizontaal te oriënteren, maar ik durf het niet 🙂 )

  en ’t is niet dat de vorige site handig was, stoeme verblindende bolletjes. nee, kheb hem nog maar eens bekeken. op één minuut tijd heb je door wat er allemaal op de site te vinden is. het is geen site waar je dagelijks info moet afhalen of dingen die van levensbelang zijn, kortom, tmag een beetje speels en hoe langer je er op kan prutsen hoe meer extra soulwax-entertainment.

 2. En deze commentaar is compleet nutteloos, maar ooit moet ik per ongeluk de verkeerde link gekozen hebben om achter mijn naam te zetten bij de commentaren hier en dat gaat nu zo al een tijdje zijn gang, ik hoop dat de browser nu de juiste link onthoudt. De mensen zullen ondertussen Piranesi al genoeg gezien hebben. Die pagina is al bijna populairder dan mijn indexpagina.

 3. De kaartjes bij Flickr/Yahoo zijn inderdaad nog povertjes in vergelijking met Zooomr/Google maps. De Pinte is herleid tot pakweg 4 hoofdbanen en de spoorweg. Het is een beetje als op de tast gaan in het donker nu.

 4. Voor Soulwas: ’t is een smaken en kleuren-verhaal, vrees ik.

  Ik vind het een belàchelijk slechte site. Zó slecht dat hij helemaal voorbij “zo slecht dat het weer wijs wordt” is gegaan, en zelfs voorbij “zo slecht dat het om mee te lachen is”.

  Nee: helemaal tot in “zo slecht dat ik er ongelooflijk slechtgezind word”-territorium. In het land van “yo gasten, act your age en stel u zo niet aan”, en gevaarlijk dicht in de buurt van “arty farty-fuckers”.

 5. De Soulwax site? Heren, heren! Usability, remember? Ik heb geen zin om een website eerst uitvoerig te moeten bestuderen om de informatie te vinden die ik nodig heb. Deze site zuigt big time! De ontwerpers ervan zou men een levenslang verbod op een internetconnectie moeten opleggen. De muziek van beide broertjes is inderdaad van wereldklasse. Maar hun keuze in webdesigners is abominabel.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.