Tile

Tee hee. Ik was vensters aan het sluiten aan de lopende band, en daarbij duwde ik per abuis op Tile Windows:

Schermschot

Nog goed dat ik de overgrote meerderheid van de open vensters al gesloten had. 🙂

En eigenlijk: wel grappig, zo’n voyeuristische inkijk in iemands computer.

Geschreven al luisterend naar: Georges Brassens – Supplique pour être enterré à la plage de Sète – La non-demande en mariage

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. De buraubladopties ‘Vensters naast elkaar schikken’ en ‘Naast elkaar ongedaan maken’ zaten zelfs in Windows 3.1, als ik me niet vergis. Eigenlijk is het een beetje ‘Exposé’ avant la lettre (Apple, afkijkers!).

 2. Om mijn multitasking aangenamer te maken, hou ik wel van de mogelijkheid om applicaties volledig te verbergen in Mac OS X. Een pijlte in de Dock duidt dan aan dat dat programma nog actief is. Maar alle vensters van dat programma zijn verborgen. Eén klik en ze zijn er allemaal terug. Geen vervuiling van scherm (en taakbalk).

  En de screenshot lijkt idd wat op exposé, was ook het eerst wat in me opkwam 😛 Handig om (een globaal) overzicht te creëren of binnen de applicatie 🙂

  Alleen herstellen de vensters zich hier niet 🙂

  Twee schermen zijn wel ‘hawt’! Iemand sponsoren? 😛

 3. Leuk inderdaad, de voyeur die in de mens naar boven komt. Wel vree veel vensters … tsss.
  Vragen:
  1. Dat Gmail-icoon in je system tray, is dat de notifier?
  2. Dat Gmail icoon in je FF werkbalk, …?
  3. Die dir opus, heb ik eerder al van jou gepikt – dat was indertijd een gouden tip.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.