Vandaag

‘t Was een mooie dag vandaag.

Gisteren content gaan slapen, ondanks vreselijke rugpijnen: Drupal en zijn theming bleek toch niet het ondoordringbare kluwen te zijn waarvoor men me links en rechts gewaarschuwd had.

Vanmiddag hadden buren van verder in de straat een tafeltje buiten gezet om te eten, en we hebben er ook een tafeltje naastgezet. Twee zelfs: één voor ons, één voor de kinderen. En een beetje later zijn er nog buren komen bijzitten, en zo hebben we samen gegeten, koffie en taart gedeeld, en in het algemeen met ons allen de verzuring een klein beetje teruggedrongen.

Eten met de buren

Luc

Zelie en Louis hebben de modeshow van gisteren nog eens dunnetjes overgedaan, maar dan voor de hele straat:

Zelie prinses

Een meneer en een mevrouw uit China

Daarna naar mijn ouders gegaan, of beter, naar mijn broer en de tuin van mijn ouders, want mijn ouders zelf waren er niet.

Daar, ondanks nog altijd vreselijke rugpijn alsnog een aantal foto’s kunnen nemen waar ik niet ontevreden van ben. Maar goed ook, want ik had mezelf voorgenomen een reportage te doen voor Gentblogt.

Eten gaan kopen met mijn broer, eten gegeten, terug naar huis, foto’s bewerken, ouders langsgekomen (mijn vader had twee mappen papieren te tekenen voor op het werk), en hopladiejee, de dag is over.

Alleen spijtig dat ik er geen Drupal meer tussengeperst heb gekregen, maar dat zal dan voor morgen zijn.

3 reacties op “Vandaag”

  1. Het is fijn (spijtig van je rugpijn) toch mensen gelukkig te zien , vooral met elkaar en de kleine dingen er rondIk hoop voor u en uw famillie nog een lang en gezond leven toe

Reacties zijn gesloten.