Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Trr, azuu beue dat je die films ‘in volgorde’ moet bekijken. Ik ben maar tot halfweg nr. 2 geraakt en de rest zal zijn voor als ik goesting heb (of niet). Ik krijg er wat van.

  2. Schiet zijn doel voorbij, mensen kijken het niet uit. De meesten doen het dan nog ook op het werk, kan je nagaan: als de hele werkvloer ondertussen rond jouw pc staat en dan de ‘chef’ komt piepen. Forget it. Niemand gaat dat uitzien.

  3. Als Johan Heldenberg eraan begint mag het voor mijn een half uur duren. Hij speelt ongeveer hetzelfde personage (inclusief tics nerveux) in het laatste stuk van Arne Sierens – Marie Eeuwigdurende bijstand. Eens kijken wat hij doet in Trouwfeesten en Processen. Dat speelt in maart ’07 in de Vooruit en is nu al grotendeels uitverkocht (http://www.dastheater.be/)
    Wat ik me dan afvraag. Zou Karin Temmerman hem hiervoor betaald hebben? Of zijn ze goede vrienden?

  4. Pingback: Planet Test

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.