In de kijker!

Tjaha, moving the project forward als het ware:

Spalien

…en verder ook in het departement “sossen die niet verkeerd bezig zijn qua campagne voor oktober”: Robert Voorhamme. Compleet met leutig liedje. [merci Ilse]

Geschreven al luisterend naar: roberto’s angels – – roberto’s angels

7 reacties op “In de kijker!”

  1. Robert vindt onderwijs, jeugd en opvoedingsondersteuning heel belangrijk. Laat dat nu eens thema’s zijn waar ik heel geïnteresseerd in ben en op de Gentse lijsten vind ik eigenlijk geen mensen die expliciet met onderwijs bezig zijn.

  2. Mag ik u, op gebied van jeugdbeleid, zeer warm Lieve Achte aanbevelen (onafhankelijk op spa-spiritlijst, plaats 14).
    Een zeer ervaren dame in het jeugdwerk met veel sterke visie die bij Uit de marge werkt.

    En jurgen bockstaele heeft ook veel onderwijspunten, dacht ik, als leraar.

  3. Lieve Achten is sowieso mijn persoonlijke favoriete, shame on me dat ik die onderwijslink niet legde. Maar het is dan ook een duizendpoot. Ik ken ze vooral van het project Love Pangs dat ze meer organiseerde in Vooruit.

  4. Lien is ook mijn absolute favoriet, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar Hans vroeg specifiek naar jeugdbeleid en dan is Lieve sterker.

    But hey, ze staan op dezelfde lijst dus het is geen probleem.

Reacties zijn gesloten.