Vreemd

Eergisteren viel ik omver van de slaap, en ik stak het op te weinig slaap de dagen ervoor. Eigenlijk had ik me al vragen moeten stellen, want ik slaap altijd zo weinig, en ik ben daar bijna nooit lastig van.

Gisteren was het van hetzelfde. Om Negen uur was ik al stikkapot. Ik heb het uitgehouden tot net na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Extras, maar dan ben ik redelijk gecrashed.

En nu ben ik wakker, maar heb ik wel barstende hoofdpijn, kan ik mijn vingers haast niet bewegen van de pijn (om niet te spreken van mijn armen en benen en nek en rug), en heb ik 37.8° koorts.

Ik ben ziek, denk ik dan. Maar geen verstopte neus, geen hoesten, niets. Alleen stijf overal, zelfs tot in mijn oogbollen en mijn kaak.

Thuisblijven, denk ik dan. En als het niet betert: naar dokter arts gaan.

Maar ondertussen ben ik stijf in mijn oogbollen en kan ik haast niet lezen, en ontploft mijn hoofd van het getik van het keyboard en het gezoem van de ventilator.

De rest van de dag offline, denk ik dan.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. ‘t ligt zelfs al een heel klein beetje in de buurt van 40°, bende hypochonders 🙂
    Allé gouw, misschien kunnen we van een lichte verhoging gewagen. Op de kop Hyperthermie zelfs. Maar voor officiële koorts moet er nog 0.1°C bij, en voor ne suppo zelfs 0.2° extra. nèm.

  2. “Koorts”, hangt dat niet af van je “gewone” t°?
    Ik voel mij doodziek bij 38°, maar normaal heb ik maar tussen de 35 en 36°…Rusten, zou ik zeggen! Kwestie van morgen paraat te zijn 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.