Dààr feest Guy

Bon, zonder er veel meer over te weten, vermoed ik dat de mannen van de VLD hun partij gaan hervormen op 1 november (allerheiligen!). Dringend tijd voor heropleving, zullen ze gedacht hebben. En heel erg zwaar gehoopt op niet al te veel achteruit gaan in minstens een pààr steden—vandaar misschien die vreemde last ditch effort in Gent?

En dat ze dan die niet-achteruitgang zouden aangrijpen als springplank voor een hervorming.

En dat Guy Verhofstadt, zoals het de voorzitter betaamt, een feestje zal geven. En waar feest Guy? In Gent, Antwerpen en Hasselt, schat ik.

Wedden?

Ik heb er geen tijd voor (drukdrukdruk!), maar als er ergens iemand (Luc misschien, als overtuigd-weze-het-donkerblauwe VLD-mens?) zin in zou hebben: vraag eens na bij A & D Events die het event wellicht organiseren, en/of bij BM Group die de website(s) maken.

Geschreven al luisterend naar: Iron Maiden – The Number Of The Beast – 22, Acacia Avenue

31 reacties op “Dààr feest Guy”

 1. @BV: ik weet écht niet van meer. Ik vind het wel bijzonder vreemd dat zo’n viraalachtige campagne niet sneller reacties losgeweekt heeft.

  Ik vermoed dat wie ervan weet, onder embargo staat. Het kan toch niet zijn dat wie er niet van weet, er niet echt in geïnteresseerd is?

 2. Woeha, als het is wat jij denkt en de bedenkers van de campagne lezen je laatste comment, gaan ze wreed zenuwachtig worden.

  Mss. beginnen ze dan hintjes te droppen in je comments.

  Doen ! Jongens, hip idee.

 3. http://waarfeestguy.ns5.bmgroup.be/, view source:

  <html>
  <head>
  <title>Waar Feest Guy?</title>
  <meta name=”Keywords” content=”Guy, verkiezingen, uitslag, resultaten, Gent, Antwerpen, Hasselt, feest, party, partij, bijeenkomst, hervorming, heropleving, campagne, champagne, kopstuk”>
  <meta name=”Description” content=”Waar feest Guy? Op 31 oktober 2006 om 23u59 weten we meer!”>

 4. seg waar hebben jullie die affiche over waar feest Guy gezien? Ik in Limburg. Hangt deze affiche over heel vlaanderen versprijd?

 5. Het Waar Feest Guy? verhaal startte toen kledingmerk gsus industries 8 jaar geleden gekscherend een t-shirt print introduceerde met een afbeelding van een flyer voor een niet bestaand feest: Club Filth. De print sloeg aan en kwam sindsdien in wisselende vormen terug in de collectie van gsus. Door de jaren heen kwamen er zo veel reacties op deze flyer t-shirts, dat de creatieven van gsus in samenwerking met de vooruitstrevende feestorganisatoren Veel Meubel Stukken in 2004 besloten het feest tot leven te wekken. Met succes: de eerste editie won gelijk een award voor feest van het jaar in Amsterdam. Iedere editie is losjes geïnspireerd door een collectiethema van gsus.
  En zo is in amper twee jaar tijd het rondreizende feest-circus van Club Filth uitgegroeid van een t-shirt print tot een toonaangevend underground event. Dinsdag 31 oktober 2006 is na ondermeer Amsterdam, Athene, Barcelona, Berlijn en Toronto eindelijk Antwerpen aan de beurt.
  Club Filth wordt gekenmerkt door onverwachte locaties, bizarre acts en eclectische muziek… maar vooral ook door een fikse dosis humor. In Antwerpen wordt Slachthuis Druwel voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus havengebied compleet met ruige zeelui en eenzame wachtende huisvrouwen, dit alles natuurlijk kracht bijgezet door een muzikale line-up om van te smullen!
  Filth residents primadonna dj’s Wannabeastar & Miss B-Have zullen zelfs het meest koude zeelieden hart doen smelten met hun frivole mix van Braziliaanse booty en vunzige gitaarbandjes muziek. Amsterdams’ enige echte vieze oude man; trash nestor Joost van Bellen, mixt de ruigste rioolrock moeiteloos met broeierigste electro en vieze disco. En wat te denken van een live optreden electro-punk-gitaar-chick Elle Bandita. Daarnaast als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van het wereldberoemde super mashup duo Dj’s Are Not Rockstars met Princess Superstar en Alexander Technique uit New York.

 6. Wees gerust het gaat over een nieuw kledingmerk de party of event is een gedacht van een mode ontwerper. Als het van een dancing was. Gaan ze niet heel Belgie vol hangen. De affiches duiken op over gans de kustlijn en Antwerpen en nu lees ik ook al Hasselt? ? ?

 7. de persoon die in het filmpje op zoek is naar guy is niemand minder dan keith. hij heeft een bedrijfje genaamd monkey business uit hasselt.zoek maar eens op internet hierover. Het zou dus kunnen dat het gaat over de heropening van de Ritz/atmoz. Normaal was de opening hiervan voorzien rond eind oktober, maar door vertragingen is dit uitgesteld tot eind november.
  In ieder geval, als campagne is dit zeer geslaagd, want veel mensen spreken hierover.
  Ben benieuwd naar de ontknoping.

 8. waar feest guy? guy feest in versuz. heb ik uit goede bron vernomen en durf er men hand voor in het vuur steken. plus als de plakker van versuz in hasselt zo dom is van de affiches van waarfeestguy en versuz samen te plakken is het ook ni moeilijk om door de mand te vallen. de eerste avond dat ze antwerpen zijn komen volplakken hongen er ook overal affiches van versuz. een plakmuur in mortsel hong vol met waarfeestguy affiches, zeker 40, en 1tje van versuz. en als men dan nog zoekt naar de contactgegevens van de organisatie, kom je terecht bij versuz. nog niet overtuigt??? pech dan 🙂

 9. in de filmkes komen ook de hele tijd ‘strepen’ voor, die komen volledig overeen met de nieuwe limoservice van de versuz..

 10. vreemd. eerst ging men alles bekend maken op 1 december. maar op 1 december verscheen er een nieuw filmpje en lijkt alles weer uitgesteld tot nieuwjaar.

 11. En ondertussen is Nieuwjaar al voorbij en weten we nog niet waar Guy feest.
  Iemand meer nieuws wat er nu met de Ritz gaat gebeuren? Ik heb opgevangen dat de Versuz binnen een paar jaren dicht moet wegens omdat ze geen nieuwe vergunningen krijgen om op dezelfde locatie te blijven.

 12. Ikzelf weet dat die meisjes uit het filmpje die in die limousine stappen, danseressen zijn uit Versuz. Die limousine is van Versuz zelf, heb de nummerplaat gechekt 🙂 en waar die meisjes dan uiteindelijk uitstappen is aan de discotheek De Boot in Antwerpen. De eigenaar van deze zaak is dezelfde als die van Versuz. Deze laatste zal ergens na 2011 moeten verdwijnen aan de Slachthuiskaai om plaats te maken voor nieuwe appartmenten en kantoorgebouwen. Dit is al jaren geleden bekend gemaakt. Over een jaar of twee zal zelfs de parking (zowel de gratis als betaalparking waarvan Versuz gebruikt maakt) moeten wijken voor voorbereidende bouwwerken. De discotheek zal moeten uitkijken naar een andere stek. Waarschijnlijk zal er een nieuwe building worden opgetrokken vlakbij de Kinopolis.
  En niet alleen de Versuz zal uiteindelijk moeten uitwijken naar een andere plaats weg van het centrum. Transit East zal nog eens moeten verhuizen. Stad Hasselt wilt namelijk alle “nachtzaken” doen laten verhuizen weg van het centrum.
  Het zal Versuz uiteindelijk geen windeieren leggen door te verhuizen naar een nieuwe locatie. Een nieuwe start, nieuwe building (waarschijnlijk groter en moderner) zal Versuz opnieuw in de media brengen en nog meer mensen doen laten aanspreken om eens een bezoekje te komen brengen. Niels

Reacties zijn gesloten.