Van feest!

Cognoscenti noemen het den Bal. Voor u en ik: Bal Infernal, in de Kammerstraat.

CD&V, sp.a, Groen! en VLD schenken een vat. En Spirit schenkt niet-alcoholische drankbonnetjes, bless their little hearts.

één jaar gentblogt!

Eén jaar Gentblogt, dat ge’t geweten hebt. Iedereen is van harte, van harte uitgenodigd op ons feestje.

gentblogtfeest

Doe mee met de conversatie

9 reacties

 1. @gudrun: hihi, ik zit er soms gewoon op te wachten.

  In ‘t latijn: jazeker. Maar in ‘t engels is het gewoon cognoscenti, het meervoud van cognoscente. 🙂

  Dit is wat mijn Oxford English Dictionary erover zegt:

  Cognoscente Pl. -ti (-ti). [Ital. cognoscente, Latinized form of conoscente knowing man, connoisseur:—L. cognoscent-em, pr. pple. of cognoscere to know, etc.: see cognosce.]

  One who knows a subject thoroughly; a connoisseur: chiefly in reference to the fine arts.

  1778 Phil. Surv. S. Irel. 450 The cognoscenti…allow that Ireland is a school of music. 1795 Mason Ch. Mus. 77 (L.) A person of the most refined musical taste, an absolute cognoscente. 1862 Thornbury Turner II. 325 [Turner] neglected by the rich cognoscenti of the day.

 2. @Beau: ja, en ik ben er niet zo overtuigd van. Het is moeilijker te zien wat de laatste commentaren zijn, ik ga eens kijken of ik daar niets aan kan doen. Er zit standaard in dat je oudere commentaren in een andere kleur kan laten verschijnen, ik ga daar mijn licht eens opsteken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.