Het Belang

O goeie help.

Nee, niet dàt Belang, dat nooit mijn belang zal zijn en dat ik dus obstinaat tot het einde mijner dagen het Blok zal blijven noemen.

Het Belang Van Limburg, daar gaat het over. Meer bepaald de nieuwe wepsteck van HBVL.

O goeie help.

Waar moet een mens beginnen? Ik weet het niet goed. Ik denk dat ik er dan ook maar niet aan begon.

Oh boy.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Misschien zou ik “mijn gedacht” beter ook eens opsturen naar de krant zelf. Hmm, dat doe ik dan nu maar.

  @ Buffie: daarin heb je gelijk. De site van Het Laatste Nieuws is dan ook altijd de eerste waar ik ga kijken als ik voorbeelden wil van hoe het niet moet.

 2. Allochtone kiezers bezorgden sp.a en Groen! de overwinning in Gent

  09.10.2006 – Uit een eerste analyse van de resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen in Gent blijkt overduidelijk dat de overwinning van de linkse partijen vnl. aan de allochtone kiezers te danken is.
  De snelbelgwet draagt nu haar politieke vruchten.
  Dit is niet alleen te merken aan de meer dan verdriedubbeling van het aantal allochtone verkozenen (4 sp.a, 2 Groen! en 1 VLD) maar ook aan het zeer grote aantal voorkeurstemmen die allochtone kandidaten op de sp.a-lijst (26%) en de lijst Groen! (29.6%) behaalden.
  Het gevolg hiervan is dat bv Fatmah Pehlivan op de sp.a-lijst met haar 4756 voorkeurstemmen de socialistische kopstukken Karin Temmerman, Martine De Regge, Rudy Coddens, Tom Balthazar en Marina Hoornaert achter zich liet.
  Sp.a-coryfee Dany Vandenbossche heeft zelf zijn zetel aan een Turkse kandidaat verloren.
  Het is opvallend dat partijen die zich principieel steeds internationaal opstellen en geen enkele belangstelling tonen voor de verdediging van de eigen identiteit nu plots hun overwinning aan het etnisch stemmen van de migrantengemeenschap van Gent te danken hebben.
  De softe en zgn. constructieve oppositie van de CD&V heeft deze partij weinig baat bijgebracht. Tenslotte dit nog, zij eindigden als vijfde.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.