It never rains

…but it pours.

Vanmorgen toegekomen op het werk, computer stond zo vast als een mier in een pot honing: nog net een klein beetje beweging in te krijgen. Genoeg om Outlook af te sluiten en te wachten tot al het gereutel gedaan was, en hem dan een stamp in de ‘nads te geven—herstarten, kieken! Ik heb hier data te copiëren!

Buiten Murphy gerekend:

Outlook bah

Die 20 minuten, dat is het afgelopen uur en drie kwartier al eens 21 minuten geweest, en ook al terug 28 minuten, en ook 22, en dan weer 27.

En ik heb de indruk dat de computer hier helemaal geen USB2 heeft, én dat de Firewire ook maar aan USB-snelheid werkt.

Oh joy. Nog slechts een paar gigabyte meer te kopiëren. En dan nog mijn mailbox, ook een gigabyte of twee of drie.

Happy happy.

Geschreven al luisterend naar: Admiral Freebee – Admiral Freebee – Admiral for president

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Weette? Ik ben blij dat zoiets toch ook eens gebeurt bij mensen die veel computeriger aangelegd zijn than me. Allez, blij, gerustgesteld eerder. Niet dat ik leedvermaak heb, dat niet.

  2. Och, mijn Outlook vertelt me bijna elke morgen dat z’n data file niet correct is afgesloten… gelukkig duurt dat checken op problemen maar een minuutje of vijf. Juist genoeg tijd voor mijn yoghurtje.

    Bij u duurt het wel héél lang. Zit alles in één giga-PST? Sinds ik mijn oude mail naar archief-PST’s verplaatst heb, werkt mijn Outlook wel stukken sneller.

  3. Ik heb het hier al verschillende keren gezegd, een verstandig mens start op van een externe schijf, waar hij ook al zijn post en andere persoonlijke zaken opzet.

    Hardleers, die MV.

  4. Is dat niet enkel met O2K7 dat die filecheck gebeurt? USB zit op de machines, maar zodra er een traag device is, gaat heel de hub maar 1(.1) bij mijn weten. Kwestie van even zoeken waar alles native v2 is.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.