Doe mee met de conversatie

14 reacties

  1. madam i., ge moet u niet te veel airen aanmeten hé. Ik gebruik dienen pot gemiddeld 2 keer per maand (getuige daarvan de verschillende barsten). Pff, onder het stof vandaan halen, wat pijst ge wel *kijkt geringschattend* :D.
    Voor de rest: ajuin stoven, rode kool zeer fijn snijden en wassen en bij de ajuin doen. Niet te veel laten uitlekken en het vocht gebruiken om lang te kunnen laten stoven. Eens een beetje zacht, scheut azijn erbij (voor de kleur. Eénmalig en zoveel tot het kleur u aanstaat), appels erbij in kleine stukjes, peper, zout en suiker, en stoven maar. Het lekkerst met een vleesbroodje of saucissen.

  2. En je snijdt je rode kool blijkbaar ook met een mandoline (in plastic dan wel :p ). De laatste keer heb ik ze met de hand gesneden, wat ik dan eigenlijk het leukste vind.

    En moet je elke keer stoppen voor de fotograaf ?

  3. airen aanmeten, airen aanmeten. Ik zeg hier enen keer op het interweb dat ik nen creusetpot heb gehad en opeens moet iedereen er enen hebben of er iets in gereedmaken.

    Achterdoenders! awoert!

  4. Alleen het beste materiaal hier hé bij ons thuis *negeert de zwellende nek maar* en neen, ik moet niet stoppen voor de fotograaf (dit terwijl hij schreewt: gaat uit het licht):)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.