Zondag thuis!

Allemaal wijs en alles, vorige zondag vergadering en zo, maar wel een serieuze streep door de televisiekijkrekening.

Zondag is er Prison Break en is er ook Marathon, en dat valt allebei samen. En ik wil die allebei zien.

Op café zittende vergaderen, bedacht ik dat ik Prison Break altijd wel bij de Schlechte Vrienden kon decentraal backuppen, maar dat ik Marathon nooit ofte nimmer zou kunnen vinden. En dus gebeld naar de thuiswacht en gevraagd dat ze de opname van Prison Break zou stopzetten en die van Marathon in gang sleuren. Resultaat: een halve Prison Break en een einde van de tweede aflevering van Marathon. Gaargh!

De eerste aflevering, die ik ook al met bijna een week vertraging bekeken had, vond ik helemaal in orde, en ik liep er al een tijd lastig van dat ik een stuk gemist had.

Maar! Niet getreurd! Gisteren (of eergisteren, tijdsaanduidingen over middernachten heen zijn niet mijn forte) via het Radiofonisch Instituut Decroubele erachter gekomen dat het mits een vergoeding mogelijk is om bij het Huis van Vertrouwen een digitale versie van een uitzending op te vragen.

Wat ik dan ook zal doen. En die ik dan ook zal delen met mijn Neef In Het Verre Buitenland, want die krijgt daar geen VRT, en die kent die-Sylvie-die-meedoet ‘t schijnt heel erg goed (de wereld is klein, meneer).

Ik wou Hannibal ook volgen, maar dat zal ik dan eens op DVD moeten kopen. Prison Break? Ik denk dat ik vanavond maar gewoon kijk, die twee gemiste afleveringen van vorige week zal ik wel zo kunnen reconstrueren zeker?

12 reacties op “Zondag thuis!”

 1. 13 en 14
  A bleeding Abruzzi is transported to a hospital. With Lincoln’s execution scheduled for the following day, Veronica comes out of hiding to contact him and gains an ally. Kellerman makes the ultimate sacrifice to preserve the conspiracy. Michael looks for a way to get Lincoln out of solitary confinement in time for the escape that evening. The PI crew gets a prolonged stay in the break room they’re renovating as they prepare to attempt their escape.

  Michael and the other prisoners attempt to return to their cells without being detected. A C.O. becomes suspicious about a broken pipe. At the same time, Veronica and Nick request a judge to postpone Lincoln’s execution. Sara requests her dad, the governor, to review Lincoln’s case. Michael tries to put a stay in the execution by fiddling with the chair’s wirings.

 2. wij hebben hier via lien die ze van liesbeth heeft alle prsion breaks op dvd van de slechte vrienden. ge moogt ze gerust eens lenen als wij rond zijn.
  en lien heeft een videocassette van ons, van vorige week met daarop willy’s en marjetten én de volledige marathon van verleden week. Op eenvoudig verzoek ten huize radiofonie verkrijgbaar.

 3. Yup, die videocassette ligt hier nog! Maar hebt gij wel nen videodinges?

  En ik heb bijna het eerste seizoen gezien van Prison Break zie. Er staat wel al eens een dt-fout in de ondertitels, dat moet je er wel bijnemen, maar allez.

 4. Gniiii! Kijkt zie, dat is nu toch wel niet te doen, ‘t is gelijk dat iedereen iedereen kent!

  Eum, ‘t is dus niet voor mij maar voor Steven-van-op-den-univ-vroeger. Steven-die-nu-in-Duitsland-zit, als dat u iets zou zeggen. 🙂

 5. Ik ken Sylvie persoonlijk niet zo heel goed, ze is de vrouw van de beste vriend van een heel goeie vriendin (als ge nog kunt volgen) en daardoor zie ik haar ook af en toe, op verjaardagsfeestjes en dergelijke.
  Yep, de wereld is toch verdomd klein. Hebt gij een videodinges of moet het schijfsgewijs zijn?

Reacties zijn gesloten.