L’embarras du choix

Wel proper, dat ze het gemakkelijk maken op Canvas: gewoon héél de avond is de moeite waard. Dat bespaart mij moeilijke programmeerhaspelingen met de opneemmathilde: gewoon na elkaar Panorama (de verkiezingen in Antwerpen!), Hannibal (toch wel één van de meer fascinerende episodes uit de romeinse geschiedenis BCE), Marathon (Koen Fillet! eindelijk in actie! hoera!), en Spraakmakers (Kubrick!).

Opnemen, en dan later deze bekijken. Op de trein, als het me lukt om het van de harddisk van de recorder op een DVD of zoiets te krijgen. En anders ‘s avonds laat. In alle geval: een paar uur leute!

En ondertussen: Neveneffecten! En Prison Break!

En ik durf zelfs niet kijken wat ik mis op BBC2.

Ze moeten dat beter doseren meneer, straks is het weer Later, wie weet!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Heb je Marathon al bekeken Michel? Ik vond het zelf wat traag, ik denk dat er tien minuten uit konden. Maar de makers verzekeren me dat vanaf aflevering twee de spanning wordt opgedreven.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.