On n’arrête pas le progrès

De steak in de Progrès: uitstekend lekker vlees, maar ‘t spijt mij, ik vind mijn eigen whiskysaus beter dan hun James Bond-dinges. Ik heb mijn roomsaus graag wat dikker. En minder groen gerief erin: ik heb een hekel aan peterselie.

En voor de rest: ‘t was van Gentblogt eten en drinken en ‘t was wel wijs. En om mevrouw de voorzitter te parafraseren: schoon afgesloten ook. Rustig. Iets na vijf uur buiten Bal Infernal, en dan in alle waardigheid naar huis gefietst.

Ik ben helemaal slim geweest en om de zoveel rondes van de jenever en het bier afgebleven, en overgestapt op Cola Light. Volwassenheid!

Citaat van de avond, trouwens:

—Bweikes vent, zó een zoute tong dat gij hebt!
—Ah ja hé kerel, dat is van al dienen Duvel hé.

‘t Zijn kadetten. 😀

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Pingback: San’s Weblog
  2. Donderdag Chateaubriand gegeten daar, dat was zwaar in orde. Maar eten met zicht op een kruisbeeld (boven de toog), toch beetje oncomfortabel.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.