Biostabil 2000

Aaargh! Ik wist niet dat zoiets nog kón in België: Tineke de Nooij (set your Way Back Machine to waaaaayyyy back) prijst een soort magnetisch prul aan dat bronchtitis en psoriasis en bloedneuzen en hooikoorts en migraine en nekklachten en blaasontsteking en dergelijke kan oplossen.

Hoja, precies: net weer die dingen die vanzelf ook wel kunnen over gaan.

Het principe? Een hangertje met een “zéér sterke magneet” erin hangt aan ‘s mensens nek, en het magneet-dinges zelf is aan de ketting bevestigd met een draaimechanisme, waardoor het zich automatisch zo draait, dat het overtollige energie uit het lichaam zuigt (en waar naartoe? geen mens die het weet).

Slecht werkende schildklier, geen zin in seks, één adres. Vanaf slechts € 119 is er een lelijke silverplated versie te krijgen. Voor meer geld zijn even lelijke anderskleurige versies te koop.

Hm. En het volgende product op TellSell heeft CellTone, een crème op basis van slakken. Tiens, had dat vroeger geen andere naam?

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Vreselijk. Ik heb in mijn nauwe omgeving ook mensen lopen met van die stickers en magneten op hun lijf, “om de kosmische straling op te vangen”.

    Ik kan het niet helpen dat ik altijd in lachen uitbarst als ze erover beginnen. Kosmische straling my ass.

    (Ik doe dan met mijn schoonbroer altijd alsof we in die magneet gezogen worden, en daar kan dan iedereen mee lachen, behalve de persoon met de magneet op zijn lijf :D)

  2. Ik zag vanmorgen die reclame en wou ff opzoeken op het internet wat er over gezegd werd…Vreselijk die reclame en kwakzalverij… het erge is dat ze het allemaal “zo mooi vertellen”… weet zeker dat er mensen zijn die daar in trappen! Kritisch blijven, is dus de boodschap! Een ding wat ik niet begrijp is dat die reclame over dat ding in Nederland niet meer mag en dat hij is aangepast, maar de reclame hier bij ons, leek me toch nog verdacht!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.