Browsers

Een snelle blik op de statistieken leert me dat er eigenlijk niet zo enorm veel veranderd is, qua browser share, in het afgelopen jaar:

20061230_browsers

Tot spijt van wie het benijdt: 69% Internet Explorer, 35% Firefox, 3% Safari, en al de rest samen—Opera, Mozilla, Netscape, Camino, Konqueror e tutti quanti—minder dan één percent. En daar zitten ook alle onbekende browsers en robots en search engines in.

Voor mijn recent uitzicht-rond-geshuffle wil dat wel zeggen dat de grote meerderheid (die 59% Internet Explorer 6–gebruikers) de rechterbalk niet meer rechts ziet staan maar wel ergens onderaan de pagina (merci Laurens voor het melden). Dat mag de bedoeling niet zijn natuurlijk. Ik heb het in de rapte aangepast: 10 pixels minder padding rechts op #weblog, conditional comments zijn uw vriend.. 😀

6 reacties op “Browsers”

  1. Maar what about feeds? Mensen die Firefox kunnen installeren zullen ook wel slim genoeg zijn om een feedreader te gebruiken en dan kan je ze volgens mij minder makkelijk opvolgen. Heb je daar toevallig ook statistieken over?

Reacties zijn gesloten.