Second life

Mf. Eens met Ine re: Second Life.

Ik heb er ook wel rondgelopen/gevlogen, maar uiteindelijk vrees ik dat het niet echt mijn ding is. Binnen een paar iteraties misschien, als het niet allemaal zo akelig basic meer is.

In heel die Second Life speel ik eigenlijk nog het liefste met mezelf en met mijn uiterlijk.

Maar om er hele dagenin te zitten: niet echt.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik volg het fenomeen vanop een afstand, maar heb tot hiertoe nog niet de drang gevoeld om er zelf in te stappen. Het lijkt me zo’n tijdverlies! Mischien over dertig jaar: als die digitale paradijzen levensecht lijken (Holodeck-toestanden) en mijn echte leven werkelijk té saai geworden is 😉

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.